Evenementen
vervoer

De goedkoopste taxi voor uw evenementenvervoer

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi voor uw evenementenvervoer

Evenementen
Vervoer

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.

Evenementen vervoer

Bezoeken aan festivals, concerten, sportwedstrijden, beurzen en andere evenementen zijn dingen die je het beste goed kunt plannen. Dat betekent ook dat je moet nadenken over je vervoer naar de locatie van het evenement – en hoe je na afloop weer thuis komt. Gelukkig kun je voor evenementenvervoer altijd terecht bij Taxzi.nl! Bij ons profiteer je altijd van een betrouwbare service, een zorgeloze rit en heldere, transparante tarieven. En als je vooraf je taxi naar het evenement reserveert via onze website, krijg je ook nog eens een aantrekkelijke korting op de ritprijs. Dat is altijd mooi meegenomen!
Taxzi Mercedes bus vooraanzicht
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Waarom evenementen vervoer met Taxzi?

Bij Taxzi gaan we verder dan alleen jou van A naar B brengen. We streven er altijd naar om de reizigers die van onze dienstverlening gebruik maken zoveel mogelijk te ontzorgen. Het maakt niet uit of je nu een taxi naar Ahoy, een taxi naar Ziggo Dome of een taxi naar de Arena nodig hebt: bij Taxzi staan we altijd voor je klaar! Onze gediplomeerde chauffeurs brengen jou – en eventueel de andere personen waar je mee samen wilt reizen – veilig en comfortabel heen en terug in een luxe Mercedes-Benz taxi. Ga je met een groepje mensen naar een evenement en willen jullie graag samen reizen? Dat is geen enkel probleem. We hebben namelijk verschillende soorten taxi’s in ons wagenpark, waarvan de grootste voertuigen ruimte bieden voor maar liefst 8 personen.
Persoon op laptop

Hoe kan ik evenementen vervoer reserveren?

Een van de belangrijkste zaken waarmee wij ons van andere taxibedrijven onderscheiden zijn onze transparante tarieven. Via het boekingsformulier op Taxzi.nl kun je heel gemakkelijk vooraf je evenementenvervoer reserveren. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevoerd berekenen we meteen de ritprijs voor je. Die is altijd inclusief belastingen en verandert niet tijdens de rit. Bovendien doen wij niet aan extra toeslagen achteraf. Je weet dus precies wat je kunt verwachten wat betreft de kosten van je evenementenvervoer. Je bepaalt zelf of je direct online of in de taxi wilt afrekenen. Het tussentijds wijzigen of annuleren van een reservering is bij ons overigens geheel kosteloos – je hoeft ons dat geval alleen maar even te bellen of te mailen.
Persoon op laptop
Taxzi Mercedes bus voorkant bij Schiphol terminal

Boek een taxi naar je evenement tegen het scherpste tarief!

Heb je specifieke wensen of behoeften met betrekking tot je vervoer naar een evenement of heb je ergens anders vragen over? Aarzel dan niet en laat het ons vooral weten. Ons klantenservice team is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op nummer +31 850 711 871. Onze medewerkers denken graag met je mee om te zorgen dat jij op een prettige, comfortabele én betaalbare manier naar je event kunt reizen. Reserveer vandaag nog je evenementenvervoer via het online reserveringsformulier op Taxzi.nl en profiteer van de beste service die je je kunt wensen. Gewoon tegen een betaalbare prijs – zoals het hoort!

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.