Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Groningen Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Groningen Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Groningen Schiphol

Het openbaar vervoer is wel het laatste waar je op zit te wachten als je een vlucht moet halen.
Bussen die te laat komen of helemaal niet meer rijden, drukte op de perrons, treinen die uitvallen… Dergelijke situaties komen nu eenmaal voor, maar dat is natuurlijk niet hoe jij je reis wil beginnen. Maar waarom zou je het jezelf moeilijk maken als je ook kunt kiezen voor de dienstverlening van Taxi? Wanneer je bij ons een taxi Groningen Schiphol reserveert, dan ben je verzekerd van een uitstekende service tegen een scherpe, vaste prijs. Zonder stress!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Groningen Schiphol?

Wil je direct een taxi Groningen Schiphol reserveren? Dan verwijzen we je naar het reserveringsformulier op Taxzi.nl. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevoerd kun je meteen de ritprijs berekenen. Het bedrag dat wordt weergegeven is altijd inclusief belastingen en verandert niet tijdens de rit. Je weet dus precies wat je mag verwachten wat de kosten betreft. Het is aan jou of je de ritprijs direct online wilt betalen of liever in de taxi afrekent. Je krijgt overigens altijd een bevestiging van je boeking per mail. Klopt er iets niet, wil je tussentijds iets wijzigen of heb je ergens anders vragen over? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Ons team is 24/7 telefonisch bereikbaar!
Mercedes bus rijdend
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor de dienstverlening van Taxzi?

Er zijn tal van taxibedrijven die tussen Groningen en Schiphol rijden. Genoeg keus, zou je zo denken. Helaas bieden niet al deze diensten de service die je verwacht. Ook is het bij de meeste taxi’s maar afwachten hoeveel je uiteindelijk voor je rit moet betalen. Gelukkig kun je ook nog bij Taxzi terecht. Bij ons jonge taxibedrijf heb je namelijk de mogelijkheid om vooraf te reserveren en meteen de ritprijs te berekenen. Die kun je, als je dat prettig vindt, ook meteen online betalen. En maak je geen zorgen: er komen achteraf geen extra toeslagen bij. Je weet dus al voordat je instapt precies wat je taxi Groningen Schiphol kost. Eigenlijk heel normaal, nietwaar?
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Groningen Schiphol boeken!

Overweeg je om met het openbaar vervoer naar Schiphol te gaan? Waarom zou je als je ook gewoon een taxi Groningen Schiphol kunt boeken via Taxzi? Onze betrouwbare chauffeurs hebben al vele reizigers van en naar de verschillende luchthavens in Nederland vervoerd en staan klaar om jou naar Schiphol te brengen. Wanneer je van onze diensten gebruik maakt, weet je zeker dat je zonder zorgen aan je reis kunt beginnen. Of dat nu een welverdiende vakantie of een zakelijke reis is, maakt ons niet uit. We staan garant voor heldere tarieven, een comfortabele rit en een tijdige aankomst op het vliegveld. Het is niet voor niets dat wij er steeds meer vaste klanten bij krijgen. Reserveer vandaag nog en ontdek de voordelen van onze service!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.