Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Rotterdam Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Rotterdam Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Rotterdam Schiphol

Heb je binnenkort vervoer naar Schiphol nodig? Dan wil je natuurlijk dat alles vlot en soepel verloopt. Maar je zal net zien dat er uitgerekend op de dag van vertrek problemen zijn met het openbaar vervoer. Of dat je in de spits naar de luchthaven moet reizen. Uitgerekend op de dag dat jij veel bagage bij je hebt, lijkt het of iedereen je voor de voeten loopt! Wil je verzekerd zijn van een prettige en soepele transfer, boek dan een taxi Rotterdam Schiphol bij Taxzi. Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen aan je reis kunt beginnen!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Rotterdam Schiphol reserveren?

Een taxi Rotterdam Schiphol boeken doe je heel eenvoudig online via Taxzi.nl. Je vult het reserveringsformulier in, waar onder andere naar de plaats van vertrek, de datum en je vluchtnummer gevraagd worden. Vervolgens kun je de ritprijs berekenen en indien gewenst meteen online betalen.
Na het afronden van je reservering ontvang je van ons een e-mail met alle informatie over je taxi Rotterdam Schiphol. Heb je na het doorlezen van deze e-mail nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Dat geldt ook voor als je je tussentijds je reservering moet wijzigen of annuleren. Dit is bij ons overigens geheel kosteloos!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Als je op zoek gaat naar een taxibedrijf voor een taxi Rotterdam Schiphol, dan heb je heel veel keus. Maar je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van betrouwbaarheid, comfort en niet te vergeten een betaalbare rit. En dat is precies wat Taxzi je biedt. Ons jonge en ambitieuze taxibedrijf pakt het net even anders aan dan de meeste andere vervoersdiensten. Wanneer je via onze website een taxi Rotterdam Schiphol boekt, dan krijg je namelijk meteen te zien wat het je gaat kosten. We hanteren scherpe, transparante tarieven en de ritprijs is altijd per voertuig en inclusief belastingen. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Dat is wel zo fijn om te weten! Ook niet onbelangrijk: onze klantenservice is 24/7 bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Dat is de service van Taxzi!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Rotterdam Schiphol boeken!

De professionele Taxzi chauffeurs hebben al vele tevreden reizigers veilig en op tijd naar Schiphol gebracht. We weten uit ervaring dat het een rustig gevoel geeft als je weet dat je op je taxidienst kunt vertrouwen en niet op het laatste moment nog loopt te stressen. Waarom zou je bij de eerste de beste taxi instappen als je ook kunt kiezen voor de zekerheid van een vaste ritprijs en een ongeëvenaarde service? Bestel vandaag nog je taxi Rotterdam Schiphol via Taxzi.nl en laat je overtuigen door onze unieke dienstverlening. Wij zorgen voor een vlekkeloze rit naar de luchthaven, zodat jij onbezorgd het vliegtuig in kunt stappen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.