Zakelijk
Vervoer

De goedkoopste taxi naar elke centrale

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi voor uw zakelijk vervoer

Zakelijk
Vervoer

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Zakelijk vervoer

Tijd is geld, zeker voor ambitieuze zakenmensen. Dat is iets waar we ons bij Taxzi maar al te goed van bewust zijn. Daarom bieden wij ook zakelijk vervoer aan. Dit is ideaal, mede omdat je onderweg gewoon door kunt werken als dat nodig is. Je hoeft je werkelijk nergens zorgen over te maken; wij zorgen ervoor dat je tijdig, veilig en fit op je bestemming arriveert. Op die manier kun jij je volledig op je business focussen.
Taxzi approves
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Voor welke zakelijke ritten kan ik bij Taxzi terecht?

De professionele chauffeurs van Taxzi zorgen voor een comfortabele, vlotte en veilige rit van A naar B. Voor jou, maar ook voor je collega’s, werknemers, cliënten, opdrachtgevers en andere zakenrelaties. Vanzelfsprekend behoort ook directievervoer tot de mogelijkheden. Wij kunnen het voertuig indien gewenst geheel afstemmen op jouw specifieke wensen. Het maakt niet uit het nu gaat om het vervoer van en naar hotels, treinstations, luchthavens of andere bestemmingen, of hoe vol je agenda is – je kunt voor al je zakelijk vervoer op ons vertrouwen!
Voor/zijkant Mercedes bus

Waarom kiezen voor zakelijk vervoer met Taxzi?

De klantgerichte chauffeurs van Taxzi zijn allemaal voorzien van het CCV-diploma voor taxivervoer en hechten veel waarde aan discretie en professionaliteit. Daarnaast streven ze bij elke rit weer naar een optimale efficiëntie. Zo kiezen ze altijd de kortste en snelste route naar de bestemming. Niet alleen om onnodig dure ritten te voorkomen, maar ook om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Met het oog op de toekomst streven wij ernaar om voor 2025 volledig elektrisch te rijden. Alle taxi’s in ons wagenpark worden op hun vijfde verjaardag ingeruild voor een nieuwer model. Op die manier kunnen we niet alleen de veiligheid van onze voertuigen en reizigers waarborgen, maar er ook voor zorgen dat jij en je zakenrelaties in stijl kunnen reizen en daarbij van alle gemakken voorzien zijn. Ook goed om te weten is dat wij altijd transparante tarieven hanteren, zonder onverwachte kosten achteraf. Je weet dus altijd waar je aan toe bent wat betreft de prijs van je zakelijke vervoer, en dat is met het oog op kostenbeheersing zeker een pre.
Voor/zijkant Mercedes bus
Persoon instappen in Mercedes bus van Taxzi

Bestel nu jouw zakelijke taxirit tegen het laagste tarief!

Het maakt niet uit of je nu van tevoren reserveert, onverwachts op korte termijn een taxi nodig hebt of structureel van onze diensten gebruik wilt maken - als je op zoek bent naar betrouwbaar zakelijk vervoer waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, dan zit je goed bij Taxzi. Reserveren kan snel en gemakkelijk via ons online reserveringsformulier, maar je kunt ook even telefonisch contact met ons opnemen als je speciale wensen hebt met betrekking tot zakelijk vervoer. De medewerkers van ons klantenservice team zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en staan je graag te woord.

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.