Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Alkmaar Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Alkmaar Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Alkmaar Schiphol

Heb je geen behoefte aan absurd hoge parkeerkosten om je eigen auto op de luchthaven te kunnen parkeren en zie je het niet zitten om je met bagage en al door de drukte in het openbaar vervoer te worstelen? Maak dan gebruik van de diensten van Taxzi.nl! Bij ons boek je snel en gemakkelijk een taxi Alkmaar Schiphol, tegen een voordelig en vast tarief. Onze Taxzi chauffeurs zorgen ervoor dat je vol vertrouwen aan je reis begint.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Alkmaar Schiphol?

Via het reserveringsformulier op Taxzi.nl kun je gemakkelijk vooraf je taxi Alkmaar Schiphol boeken. We verzoeken je om dit uiterlijk drie dagen voor je vertrek te doen, zodat wij een tijdige pick-up kunnen garanderen. Na het berekenen van de ritprijs kun je indien gewenst meteen online te betalen via de betaalmethode van jouw voorkeur, maar ter plekke in de taxi afrekenen kan natuurlijk ook. Na het afronden van je boeking sturen we een bevestiging naar het door jou opgegeven e-mailadres. Lees de informatie goed door! Wil je je reservering tussentijds wijzigen of moet je de rit onverhoopt annuleren? Neem dan contact op met ons team. Aan wijzigingen en annuleringen zijn bij ons geen kosten verbonden!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Wat mag ik verwachten als ik gebruik maak van Taxzi?

Bij Taxzi kun je je taxi Alkmaar Schiphol gemakkelijk vooraf reserveren en betalen. Wij rekenen geen extra kosten voor je bagage en je hoeft ook geen toeslagen achteraf te verwachten. De ritprijs is inclusief belastingen en verandert niet tijdens de rit. Dat is wel zo fijn om te weten! Ook tijdens de rit zelf zal het je nergens aan ontbreken. Onze gediplomeerde chauffeurs brengen je op een snelle en comfortabele manier van en naar Schiphol. Met onze moderne Mercedes-Benz taxi’s, die van alle gemakken voorzien zijn, ben je verzekerd van een prettige rit. Zo arriveer je zonder zorgen en gedoe op Schiphol en kun je vol vertrouwen het vliegtuig instappen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Alkmaar Schiphol boeken!

Vlieg je binnenkort vanaf Schiphol? Als je verzekerd wilt zijn van een betrouwbare service, transparante tarieven en een comfortabele rit, kies dan voor Taxzi! Als het om vliegreizen gaat, is het immers wel zo fijn als je alles van tevoren geregeld hebt en weet dat je je nergens meer druk om hoeft te maken. Laat je niet misleiden door onduidelijke tarieven en valse beloftes en vertrouw voortaan op de dienstverlening van Taxzi. Reserveer direct jouw taxi Alkmaar Schiphol via Taxzi.nl, reken meteen online af en profiteer van extra korting op de ritprijs. Mocht je vandaag al een taxi Alkmaar Schiphol nodig hebben, dan vragen we je om even telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen we je namelijk sneller van dienst zijn.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.