Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Haarlem Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Haarlem Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Haarlem Schiphol

Een goede voorbereiding is het halve werk. Die uitspraak is op veel dingen van toepassing. Ook op je vliegreis! Met name gedurende de het hoogseizoen kan het razend druk zijn op Schiphol. Lange rijen, grote mensenmassa’s, verhitte discussies bij de douane… des te meer reden om te zorgen dat je ruim op tijd op de luchthaven bent. Voor het boeken van een taxi Haarlem Schiphol ben je bij Taxzi aan het juiste adres! Haarlem mag dan niet al te ver bij Schiphol vandaan liggen, als het even tegenzit met het openbaar vervoer kan dat voor problemen zorgen. Maar wanneer je kiest voor de diensten van Taxzi hoef je je daar in elk geval geen zorgen over te maken.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Haarlem Schiphol reserveren?

Een onbezorgde reis begint met een goede voorbereiding. Heb je een taxi Haarlem Schiphol nodig en wil je daarvoor gebruik maken van de diensten van Taxzi? Dan vragen we je om uiterlijk drie dagen van tevoren je taxi Haarlem Schiphol te boeken. Zo kunnen wij alles goed inplannen en ervoor zorgen dat je Taxzi chauffeur stipt op tijd is voor je pick-up. Weet je al op welke datum je terugkomt? Dan kun je indien gewenst ook alvast een taxirit boeken voor de terugweg. Zo kun je met een gerust hart in het vliegtuig stappen, in de wetenschap dat alles tot in de puntjes geregeld is. We sturen overigens altijd een bevestiging van je reservering naar het door jou opgegeven e-mailadres.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Wanneer je je gaat oriënteren op de mogelijkheden van een taxi Haarlem Schiphol, dan zul je al snel merken dat er heel veel taxibedrijven zijn van wiens diensten je gebruik kunt maken. Dus waarom zou je kiezen voor Taxzi? Heel eenvoudig: wij bieden niet alleen een uitstekende service, maar ook transparantie met betrekking onze tarieven. We berekenen de ritprijs al tijdens het reserveren en deze verandert niet tijdens de rit. Verborgen kosten en extra toeslagen achteraf? Daar doen wij niet aan! Wij vinden dat jij als reiziger gewoon moet weten waar je aan toe bent.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Haarlem Schiphol boeken!

Reis je binnenkort via Schiphol? En wil je daarbij de zekerheid hebben van een comfortabele rit tegen een voordelige prijs, zonder vervelende verrassingen achteraf? Reserveer dan vandaag nog je taxi Haarlem Schiphol via Taxzi.nl. Onze professionele en vriendelijke chauffeurs vervoeren dagelijks vele reizigers veilig van en naar Schiphol. Ze zijn ook jou graag van dienst, ongeacht de datum, vertrektijd of het aantal personen waarmee je reist. Boek en betaal meteen online en je hoeft je nergens meer druk om te maken. Wij brengen je op een prettige, veilige en efficiënte manier naar de luchthaven, zodat jij zonder zorgen of stress je weg kunt vervolgen.

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.