Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Utrecht Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Utrecht Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Utrecht Schiphol

Een vlucht boeken is zo geregeld, een hotel ook. Maar heb je al nagedacht over je vervoer naar de luchthaven? Het openbaar vervoer is allesbehalve praktisch als je met bagage loopt te zeulen. En laten we even eerlijk zijn, het is ook niet altijd even betrouwbaar. Als je verzekerd wilt zijn van een zorgeloos begin van je reis, kies dan voor Taxzi. Wij bieden een snelle, comfortabele én betaalbare rit naar Schiphol. Boek vandaag nog je taxi Utrecht Schiphol en je hoeft je nergens meer druk om te maken!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Utrecht Schiphol reserveren?

Op Taxzi.nl vind je een reserveringsformulier waarmee je direct een taxi Utrecht Schiphol kunt reserveren. Na het invoeren van de benodigde informatie kun je de ritprijs berekenen. Die is altijd inclusief belastingen en verandert niet tijdens de rit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het is aan jou of je de ritprijs meteen online betaalt of dat je in de taxi afrekent. We sturen altijd een bevestiging van je reservering naar het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je tussentijds iets willen wijzigen of heb je vragen, dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is 24/7 telefonisch bereikbaar!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Taxzi is een jong, ambitieus taxibedrijf met een vrij unieke werkwijze. Bij ons weet je namelijk al tijdens het reserveren hoeveel je taxirit gaat kosten. Wij bieden vervoer naar en van verschillende luchthavens in Nederland, waaronder Schiphol. Ook als je een taxi Utrecht Schiphol nodig hebt, staan we graag voor je klaar. We rijden met luxe Mercedes-Benz taxi’s, welke zijn uitgerust met alle moderne gemakken. We rekenen geen extra kosten voor je bagage en berekenen de ritprijs per voertuig in plaats van per persoon. Onze gediplomeerde chauffeurs denken ook graag met je mee, zodat je je nergens meer druk om hoeft te maken en je straks onbezorgd het vliegtuig in kunt stappen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Bestel nu jouw taxi Utrecht Schiphol tegen het laagste tarief!

Met het openbaar vervoer naar Schiphol reizen? Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Boek gewoon een taxi Utrecht Schiphol via Taxzi.nl! Onze vriendelijke, professionele chauffeurs hebben al vele reizigers van en naar Schiphol vervoerd. Ze staan ook graag klaar voor jou om te zorgen dat je vol vertrouwen aan je reis kunt beginnen, of dat nu een vakantie of een zakenreis is. Dat alles gewoon voor een vaste ritprijs, zonder toeslagen of andere verborgen kosten achteraf. Jouw comfort is onze prioriteit, en de reizigers die reeds van onze dienstverlening gebruik hebben gemaakt zullen dit beamen. Bij ons ben je verzekerd van gemak, transparantie en de beste service die je je maar kunt wensen. Met minder neem je toch zeker geen genoegen?
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 071 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.