Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Zaandam Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Zaandam Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Zaandam Schiphol

Je hebt je vlucht en je hotel geboekt, oppas voor je huisdieren geregeld en je koffer ingepakt. Maar hoe kom je op Schiphol? Met al je bagage het openbaar vervoer in… dat is niet hoe je je reis het liefst zou beginnen. Om nog maar niet te spreken over het risico op vertragingen. Wil je de garantie van zorgeloos begin van je vakantie? Maak dan gebruik van de dienstverlening van Taxzi! Wij zorgen altijd voor een comfortabele, vlotte en niet te vergeten betaalbare rit naar Schiphol. Boek vandaag nog je taxi Zaandam Schiphol online en wij regelen de rest.  
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Zaandam Schiphol?

Bij Taxzi is het verlenen van de beste service onze hoogste prioriteit. Om onze punctualiteit te waarborgen verzoeken we je om uiterlijk drie dagen voor vertrek je taxi Zaandam Schiphol te reserveren. Dit doe je heel gemakkelijk online doen, via het reserveringsformulier op Taxzi.nl. Het wijst allemaal voor zich. Je vult simpelweg je plaats van vertrek in en selecteert ‘Schiphol Airport Amsterdam’ als bestemming. Daarna kun je het aantal personen, de datum en de tijd invoeren, en de betaalmethode van je voorkeur selecteren. Tot slot hebben we nog je naam en e-mailadres nodig, zodat we een bevestiging van je boeking kunnen sturen. Controleer die bevestiging goed! Mocht je in de tussentijd nog iets willen weten over je taxirit of wil je je reservering wijzigen? Bel dan even met ons klantenservice team. We zijn 24/7 bereikbaar om je vragen te beantwoorden.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor Taxzi?

Wanneer je van een willekeurige taxidienst gebruik maakt, dan kun je ervan uitgaan dat je van A naar B komt. Het probleem is vaak dat je niet van tevoren weet hoeveel het je gaat kosten. Bij Taxzi pakken we het anders aan. Wij bieden je de mogelijkheid om eenvoudig online je taxi Zaandam Schiphol te reserveren, waarbij je van aantrekkelijke kortingen profiteert. Bovendien geven direct inzicht in de ritprijs. En dan hebben we het over de totale ritprijs, inclusief belastingen. Op die manier zorgen we dat onze reiziger altijd precies weten waar ze aan toe zijn. Ook de rit naar Schiphol zelf zal niets te wensen overlaten. De gediplomeerde Taxzi chauffeurs rijden in moderne Mercedes-Benz taxi’s die van alle gemakken voorzien zijn en zorgen ervoor dat jij keurig op tijd op de luchthaven arriveert.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Zaandam Schiphol boeken!

Een onbezorgde reis naar Schiphol betekent een goed begin van je vlucht. Onze professionele chauffeurs hebben al vele vakantiegangers en zakenreizigers naar Schiphol mogen vervoeren en staan ook graag klaar voor jou. Reserveer dus vandaag nog je taxi Zaandam Schiphol via Taxzi.nl en kies voor de zekerheid van een vooraf vastgestelde ritprijs, zonder onverwachte kosten achteraf. Taxzi bewijst keer op keer dat een taxi Zaandam Schiphol ook gewoon snel, comfortabel en goedkoop kan zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.

Onze beoordelingen