Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Amersfoort Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Amersfoort Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Amersfoort Schiphol

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om met het openbaar vervoer naar Schiphol te reizen. Maar laten we even eerlijk zijn, dat is niet echt handig met al je bagage. Om nog maar niet te spreken over het feit dat je altijd het risico loopt op vertragingen en storingen. Als je verzekerd wilt zijn van een onbezorgde reis en een tijdige aankomst op de luchthaven, kies van voor de diensten van Taxzi. Reserveer vandaag nog je taxi Amersfoort Schiphol via Taxzi.nl!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Wat mag ik verwachten van Taxzi als ik een taxi Amersfoort Schiphol reserveer?

Er zijn maar weinig bestemmingen in Nederland waar zoveel taxi’s heen rijden als naar Schiphol. Helaas zitten er ook taxibedrijven tussen die qua dienstverlening te wensen over laten. En dan zit je ook nog eens in onzekerheid omdat de ritprijs achteraf berekend wordt – en die vaker dan niet hoger uitvalt dan je had verwacht. Maar het kan ook anders! Als jij verzekerd wilt zijn van een betrouwbare chauffeur, een comfortabele rit en een betaalbare ritprijs zonder verrassingen, kies dan voor Taxzi. Bij ons kun je vooraf je taxi Amersfoort Schiphol online boeken. Daarbij profiteer je niet alleen van extra lage tarieven, je weet ook meteen van je rit gaat kosten. We hebben vier verschillende voertuigen en werken uitsluitend met gediplomeerde chauffeurs die altijd de snelste route rijden. Zo kunnen we onze tarieven laag houden en onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk beperken.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Hoe boek ik een taxi Amersfoort Schiphol?

Om reizigers de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden, verzoeken we je om minimaal 3 dagen voor vertrek je taxi Amersfoort Schiphol te boeken. Dat kost je nog geen twee minuten tijd en regel je snel en gemakkelijk online. Je gaat naar Taxzi.nl en vult het reserveringsformulier in, met onder andere de plaats van vertrek, de datum, de tijd en je vluchtnummer. Na het berekenen van de ritprijs kun je veilig online betalen via iDeal, Apple Pay, PayPal, Visa, Mastercard of American Express. Zodra je reservering is afgerond sturen we een bevestiging per mail. Mocht je daarna iets willen wijzigen, dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen.

Ja, ik heb een taxi Amersfoort Schiphol nodig!

Vooraf online reserveren, direct inzicht in de ritprijs, geen onverwachte kosten achteraf en bovendien een uitstekende service. Dat is waar jij van profiteert wanneer je een taxi Amersfoort Schiphol boekt via Taxzi.nl. Hebt je met spoed een taxi Amersfoort Schiphol nodig? Dan kun je ons het beste even bellen op 0 85 071 1871. Op die manier kunnen we je namelijk sneller van dienst zijn. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn met betrekking tot je vervoer, zodat we een passend voertuig voor je kunnen inplannen. Of je nu ruim van tevoren of pas op het laatste moment een taxi reserveert, jouw comfort is onze prioriteit!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.