Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Purmerend Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Purmerend Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Purmerend Schiphol

Vliegen mag dan de snelste manier zijn om op je bestemming te komen, er komt nog aardig wat gedoe bij kijken voordat je goed en wel in het vliegtuig zit. Denk maar eens aan het vervoer naar de luchthaven. Als het even niet mee zit met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld als gevolg van vertragingen, kan dit veel stress veroorzaken. Maar wanneer je kiest voor de dienstverlening van Taxzi hoef je je om je rit naar de luchthaven in elk geval geen zorgen te maken. Vertrek je bijvoorbeeld vanuit Purmerend? Als je vooraf je taxi Purmerend Schiphol reserveert, dan profiteer je van een extra voordelige ritprijs.

Hoe reserveer ik een taxi Purmerend Schiphol?

Een taxi Purmerend Schiphol reserveren is binnen twee minuten geregeld via het boekingssysteem op Taxzi.nl. We vragen je om uiterlijk drie dagen van tevoren je rit in te plannen, zodat we een tijdige pick-up en aankomst op Schiphol kunnen garanderen. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevuld berekenen we de ritprijs alvast voor je. Je kunt het bedrag meteen online afrekenen of in de taxi betalen, net wat je zelf prettig vindt. Na het voltooien van je boeking sturen we per mail een bevestiging. In deze e-mail staat alles wat je moet weten met betrekking tot je taxi Purmerend Schiphol. Kom je ergens niet uit? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. De medewerkers van ons klantenservice team zijn 24/7 telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden.
Mercedes bus rijdend
Persoon instappen in Mercedes bus

Wat zijn de voordelen van Taxzi?

Via Taxzi.nl boek je binnen enkele minuten een taxi Purmerend Schiphol. De kosten van je rit berekenen we al tijdens het reserveren voor je en kun je indien gewenst meteen online voldoen. Zo maken wij gebruik luxe Mercedes-Benz taxi’s die van alle gemakken voorzien zijn. Afhankelijk van uit hoeveel personen je reisgezelschap bestaat, zijn er vier verschillende taxi types beschikbaar. Ook goed om te weten is dat wij uitsluitend met gediplomeerde chauffeurs werken. Zij kiezen altijd voor de snelste route om ervoor te zorgen dat jij veilig en netjes op tijd op Schiphol arriveert.

Ja, ik wil een taxi Purmerend Schiphol boeken!

Wanneer je een taxi Purmerend Schiphol boekt bij Taxzi, dan ben je verzekerd van betrouwbaar, comfortabel en punctueel vervoer naar de luchthaven. Gewoon tegen een vaste en betaalbare prijs, zonder dat je achteraf extra kosten moet betalen. Dat vinden we bij Taxzi heel vanzelfsprekend! Onze ervaren chauffeurs kennen alle routes vanuit Purmerend naar Schiphol en brengen dagelijks tientallen reizigers veilig naar de luchthaven. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij je nergens meer druk om hoeft te maken. Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van onze dienstverlening? Reserveer vandaag nog je taxi Purmerend Schiphol online en profiteer van een extra voordelige ritprijs!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.