Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Gouda Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Gouda Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Gouda Schiphol

Als het op vliegreizen aankomt, dan is een goede voorbereiding het halve werk. Als je van tevoren alles goed geregeld hebt, scheelt dat een hoop stress! Denk bijvoorbeeld aan het regelen van je paspoort en eventueel je visum, je verblijf in het land van bestemming en het maken van een lijst met alles dat je mee moet nemen. Iets dat je ook het beste ruim van tevoren kunt regelen, is je vervoer naar de luchthaven. Heb je bijvoorbeeld een taxi Gouda Schiphol nodig? Dan kun je bij Taxzi terecht. Als je je rit vooraf online boekt kun je van extra voordelige tarieven profiteren. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Gouda Schiphol?

Wil je alvast een taxi Gouda Schiphol bestellen en daarbij profiteren van mooie kortingen? Reserveer dan vooraf online via Taxzi.nl. We willen je vriendelijk verzoeken om uiterlijk drie dagen voor vertrek je taxirit te boeken. Op die manier kunnen wij namelijk alles goed inplannen en zorgen dat je Taxzi chauffeur op de afgesproken tijd voor je klaar staat. Als je weet op welke datum je terugkomt, dan kun je als je dat prettig vindt ook alvast je vervoer voor de terugweg regelen. Weten dat je je nergens meer druk om hoeft te maken zorgt ervoor dat je nog meer van je reis kunt genieten. Je krijgt altijd per mail een bevestiging van je reservering op het door jou opgegeven e-mailadres. En mocht er iets tussen komen, dan kun je je taxi Gouda Schiphol kosteloos wijzigen of annuleren.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Wat mag ik verwachten van Taxzi?

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Taxzi, dan weet je altijd waar je aan toe bent. Als je vooraf reserveert, berekenen we namelijk meteen de ritprijs voor je. Die is per voertuig en inclusief belastingen, en er komen achteraf niet nog eens allerlei vage toeslagen bij. Die zekerheid met betrekking tot de kosten is echter niet de enige reden om voor Taxzi te kiezen. Zo werken we uitsluitend met gediplomeerde chauffeurs en rijden we met luxe Mercedes-Benz taxi’s die garant staan voor een prettige rit. Je bagage mag overigens gratis mee!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Gouda Schiphol boeken!

Wil je alvast alles geregeld hebben voor je vliegreis én van extra voordelige tarieven profiteren? Boek dan vandaag nog je taxi Gouda Schiphol online via Taxzi.nl. Bij ons ben je verzekerd van comfortabele en veilige rit naar de luchthaven, zonder dat je steeds naar de meter hoeft te kijken.
Bovendien zorgen onze betrouwbare chauffeurs ervoor dat jij zonder stress of zorgen je reis kunt vervolgen. Heb je vandaag of morgen al een taxi Gouda Schiphol nodig? Dan kun je ons het beste even bellen. Ons team is 24/7 bereikbaar om je vragen te beantwoorden!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.