Walibi

De goedkoopste taxi naar Walibi

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar Walibi

Walibi

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Persoon instappen in Mercedes bus

Taxi naar Walibi

Ga je binnenkort naar Walibi Holland? Dan wil je je dag natuurlijk zo goed mogelijk benutten en geen onnodige tijd verspillen aan reizen. Walibi is het meest spectaculaire attractiepark van Nederland en er zijn zoveel toffe attracties en shows dat je aan een paar uurtjes simpelweg niet genoeg hebt. Des te meer reden om alles van tevoren goed te plannen. Als je nog geen vervoer hebt geregeld dan is het zeker aan te raden om met de taxi naar Walibi en terug te gaan.
Persoon instappen in Mercedes bus
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Waarom met de taxi naar Walibi?

Zou je met de trein naar Walibi willen reizen, dan moet je eerst naar Station Harderwijk toe en vervolgens bus 247 pakken. Dit is namelijk de enige buslijn die bij het pretpark stopt. Zie je dit niet zo zitten? Er is gelukkig een prima alternatief: met de taxi naar Walibi! Je bepaalt dan zelf waar je opgepikt wil worden en wordt netjes voor de ingang van het pretpark afgezet. Dat scheelt een hoop tijd, frustraties en gedoe en zorgt ervoor dat je alles uit je dagje Walibi kunt halen. Als je vooraf je taxi naar Walibi reserveert via Taxzi.nl, profiteer je bovendien van een extra voordelige ritprijs!

Hoe reserveer ik een goedkope taxi naar Walibi?

Een taxi naar Walibi boeken is binnen twee minuten geregeld als je gebruik maakt van het online reserveringsformulier op Taxzi.nl. Het wijst zich allemaal vanzelf. Je vult de plaats van vertrek in en geeft Walibi in Biddinghuizen als bestemming aan. Vervolgens selecteer je de datum en gewenste vertrektijd. We vragen ook altijd om met hoeveel personen je wilt reizen, zodat we een taxi kunnen sturen waarin iedereen comfortabel kan zitten. Een groot voordeel van onze service is dat je al tijdens het boeken de ritprijs kunt berekenen. Het is helemaal aan jou of je direct online wilt betalen of dat je dit liever contant, met pin of met creditcard in de taxi doet. Na het voltooien van je reservering krijg je een bevestiging per mail. Mocht je dagje Walibi om wat voor reden dan ook toch niet doorgaan, dan hoef je alleen maar even contact met ons team op te nemen. Dit kan telefonisch via nummer 0850711871 of door een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl. Het wijzigen of annuleren van je reservering is bij ons gratis.
Taxzi Mercedes bus voorkant
Taxzi Mercedes bus achterkant

Profiteer nu van de laagste ritprijs voor een taxi naar Walibi!

Ben je inmiddels overtuigd van de voordelen om met de taxi naar Walibi en terug te reizen? Maar wil je daarbij wel verzekerd zijn van een aangename rit tegen een aantrekkelijke vaste prijs, zonder achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte toeslagen? Reserveer dan vandaag nog je taxi naar Walibi via Taxzi.nl. Onze gediplomeerde chauffeurs brengen dagelijks vele reizigers veilig en comfortabel naar hun bestemming. Gewoon tegen een voordelig en transparant tarief, ongeacht het aantal personen waarmee je reist. Wat wil je nog meer?

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.