Zorg
vervoer

De goedkoopste taxi naar elke centrale

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi voor uw zorgvervoer

Zorgvervoer

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.

Zorgvervoer

Heb je een of meerdere medische behandelingen nodig in een ziekenhuis, kliniek, fysiotherapiepraktijk, revalidatiecentrum of andere zorginstelling? Dergelijke bezoeken gaan vaak met spanning en stress gepaard. Dan is het wel zo prettig als je je niet druk hoeft te maken over je vervoer heen en terug. Gelukkig kun je altijd terecht bij Taxzi! Wij bieden professioneel zorgvervoer en begeleiding van en naar medische centra en andere gezondheid gerelateerde voorzieningen.
Mercede bus voorkant/zijkant
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Waarom zorgvervoer met Taxzi?

Wanneer je kiest voor zorgvervoer met Taxzi dan ben je verzekerd van een gediplomeerde chauffeur die je op de gewenste tijd ophaalt en je keurig op tijd voor de deur van je bestemming afzet. Rolstoelvervoer is overigens geen enkel probleem voor ons! Wij beschikken over een groot wagenpark met verschillende taxi’s, zodat we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat er na afloop van je afspraak een taxi op je staat te wachten die je weer veilig en wel thuisbrengen. We mogen dan niet in staat zijn om eventuele gezondheid gerelateerde zorgen bij je weg te nemen, maar we kunnen wél zorgen voor een comfortabel, stressvrij en punctueel vervoer naar je behandelingen. Kortom: Taxzi staat garant voor zorgvervoer zonder zorgen!
Persoon op laptop

Hoe kan ik zorgvervoer reserveren?

Lokaal taxivervoer kan eenvoudig gereserveerd worden via het boekingsformulier op onze website. Mocht je specifieke wensen of behoeften hebben met betrekking tot zorgvervoer, dan raden we aan om even telefonisch te reserveren. Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van een rolstoel of andere zorghulpmiddelen kun je dit vooraf bij ons aangeven. Op die manier kunnen wij namelijk een taxi sturen die over voldoende ruimte en de juiste voorzieningen beschikt. Wil je je taxirit tussentijds wijzigen of moet je deze onverhoopt annuleren? Dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen.

Goed om te weten: in bepaalde gevallen heb je recht op een gedeeltelijke of volledige vergoeding van zorgvervoer. Afhankelijk van jouw specifieke situatie kun je de kosten declareren via je zorgverzekeraar of de Wet langdurige zorg (Wlz), of gebruik maken van het persoonsgebonden budget. Het is zeker de moeite waard om even uit te zoeken of jij hier aanspraak op kunt maken.
Persoon op laptop
Taxzi Mercedes bus voorkant bij Schiphol Airport

Boek professioneel zorgvervoer tegen de scherpste prijs!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van Taxzi? Reserveer dan vandaag nog alvast je zorgvervoer via het online reserveringsformulier op Taxzi.nl. Onze betrouwbare chauffeurs vervoeren dagelijks honderden mensen van A naar B en staan graag voor je klaar – ook als je wat meer hulp nodig hebt dan de gemiddelde reiziger. Kom je ergens niet uit? Aarzel dan vooral niet en neem even contact met ons op. De medewerkers van ons klantenservice team zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 – 071 1871. Daarnaast kun je ons ook altijd een bericht via WhatsApp sturen als je vragen hebt met betrekking tot onze dienstverlening.

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.