Efteling

De goedkoopste taxi naar de Efteling

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi de Efteling

Efteling

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Persoon instappen in Mercedes bus

Taxi naar de Efteling

De Efteling is niet alleen het grootste attractiepark van de Benelux, maar ook het leukste! Om ervoor te zorgen dat je alles uit je bezoek aan de Efteling kunt halen, is het slim om vooraf alles goed te regelen. Je vervoer van en naar het attractiepark, bijvoorbeeld. Hieronder leggen we uit waarom het verstandig is om met de taxi naar de Efteling te gaan en van welke voordelen je profiteert als je gebruik maakt van de diensten van Taxzi.nl.
Persoon instappen in Mercedes bus
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Waarom met de taxi naar de Efteling?

Een taxi naar de Efteling boeken is zo geregeld als je gebruik maakt van het reserveringsformulier op Taxzi.nl. Om te beginnen hebben we een aantal gegevens van je nodig, zoals de plaats van vertrek, de bestemming (de Efteling dus!), de datum en de tijd waarop je wilt vertrekken. Na het invullen van de ritgegevens kun je de ritprijs berekenen. Je kunt direct online afrekenen of het bedrag in de taxi voldoen; dat is helemaal aan jou. Na het afronden van je reservering ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je je reservering voor een taxi naar de Efteling tussentijds willen wijzigen of annuleren, dan hoef je ons alleen maar even te bellen of te mailen. Aan wijzigen of annuleren zijn bij ons geen kosten verbonden!
Taxzi Mercedes bus voorkant

Hoe kan ik een taxi naar de Efteling reserveren?

Wanneer je een taxi naar de Efteling boekt via Taxzi.nl, dan ben je verzekerd van de beste service die je je kunt wensen. Wij staan garant voor een comfortabele rit en vaste, transparante tarieven. Waarom zou je het risico lopen om achteraf met onverwachte toeslagen geconfronteerd te worden als je ook gewoon een taxiservice kunt kiezen waarbij je weet waar je aan toe bent? Onze gecertificeerde chauffeurs brengen elke dag weer honderden reizigers naar hun bestemming en zijn ook jou graag van dienst. Reserveer vandaag nog je ride via onze website en ervaar zelf hoe snel, makkelijk en voordelig een taxi naar de Efteling kan zijn.
Taxzi Mercedes bus voorkant
Taxzi Mercedes bus achterkant

Bestel nu jouw taxi naar de Efteling tegen het laagste tarief!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van Taxzi? Reserveer dan vandaag nog alvast je zorgvervoer via het online reserveringsformulier op Taxzi.nl. Onze betrouwbare chauffeurs vervoeren dagelijks honderden mensen van A naar B en staan graag voor je klaar – ook als je wat meer hulp nodig hebt dan de gemiddelde reiziger. Kom je ergens niet uit? Aarzel dan vooral niet en neem even contact met ons op. De medewerkers van ons klantenservice team zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 – 071 1871. Daarnaast kun je ons ook altijd een bericht via WhatsApp sturen als je vragen hebt met betrekking tot onze dienstverlening.

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.