Ahoy

De goedkoopste taxi naar Ahoy

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar Ahoy

Ahoy

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Persoon instappen in Mercedes bus

Ahoy

Ga je binnenkort naar een sportwedstrijd, concert, beurs, manifestatie of ander evenement in Rotterdam Ahoy? Dan is het wel zo prettig als je je geen zorgen hoeft te maken over je vervoer. Via Taxzi.nl boek je snel en gemakkelijk je taxi naar Ahoy – en indien gewenst weer terug naar huis.
Persoon instappen in Mercedes bus
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Waarom met de taxi naar Ahoy?

Het in Rotterdam-Zuid gelegen Ahoy is met een capaciteit van meer dan 16.000 bezoekers een van de grootste evenementenlocaties in Nederland. In principe is Ahoy prima bereikbaar met het openbaar vervoer; vanaf het bus- en metrostation Zuidplein is het slechts vijf minuten lopen. Op een gewone doordeweekse dag zal het meestal weinig problemen opleveren als je met het openbaar vervoer naar Rotterdam Ahoy gaat. Maar wie er ooit een drukbezocht evenement heeft meegemaakt, weet dat de meeste bezoekers allemaal rond dezelfde tijd bij de ingang van Ahoy willen zijn. Dat betekent dat het enorm druk is in het OV. Sterker nog, er zijn bij dergelijke evenementen vaak capaciteitsproblemen.
Daar komt bij dat de treinen als gevolg van stakingen en personeelstekorten de afgelopen tijd niet meer zo betrouwbaar zijn als we gewend waren. Wil je niet hoeven stressen over je vervoer en zeker weten dat je op tijd arriveert? Ga dan gewoon met de taxi naar Ahoy!
Taxzi Mercedes bus voorkant

Hoe kan ik een taxi naar Ahoy reserveren?

Een taxi naar Ahoy nemen, is dat niet duur? Niet als je gebruik maakt van de dienstverlening van Taxzi.nl! Wij hanteren namelijk transparante tarieven, zonder extra kosten achteraf. Bovendien kun je van extra korting op de ritprijs profiteren als je vooraf online reserveert. Heb je geen zin in de haast, stress en frustraties die gepaard gaan met het OV op de dag van je evenement, kies dan voor Taxzi.nl. Wij zorgen voor een comfortabele rit en een tijdige aankomst bij Rotterdam Ahoy. Tegen een bijzonder aantrekkelijke ritprijs.
Taxzi Mercedes bus voorkant
Taxzi Mercedes bus achterkant

Bestel nu jouw taxi naar Ahoy tegen het laagste tarief!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van Taxzi? Reserveer dan vandaag nog alvast je zorgvervoer via het online reserveringsformulier op Taxzi.nl. Onze betrouwbare chauffeurs vervoeren dagelijks honderden mensen van A naar B en staan graag voor je klaar – ook als je wat meer hulp nodig hebt dan de gemiddelde reiziger. Kom je ergens niet uit? Aarzel dan vooral niet en neem even contact met ons op. De medewerkers van ons klantenservice team zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085 – 071 1871. Daarnaast kun je ons ook altijd een bericht via WhatsApp sturen als je vragen hebt met betrekking tot onze dienstverlening.

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.