Keukenhof

De goedkoopste taxi naar Keukenhof

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar Keukenhof

Keukenhof

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Persoon instappen in Mercedes bus

Keukenhof

De Keukenhof is met meer dan een miljoen bezoekers per jaar een van de grootste toeristische trekpleisters van Nederland. Het in 1949 opgerichte park, dat vlakbij Lisse ligt, is de grootste bloementuin ter wereld en staat wereldwijd bekend om de tulpen en andere Hollandse bloemen die er elk voorjaar te bewonderen zijn. Natuurlijk is de Keukenhof niet alleen maar leuk voor toeristen; iets minder dan een kwart van de bezoekers komt gewoon uit Nederland. Wil jij binnenkort ook naar deze indrukwekkende botanische tuin maar heb je nog geen vervoer geregeld? Maak het jezelf gemakkelijk en neem gewoon een taxi naar de Keukenhof!
Persoon instappen in Mercedes bus
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Waarom met een taxi naar de Keukenhof?

Hoewel de Keukenhof in de Randstad ligt, is het park niet voor iedereen even goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn 5 locaties waar bussen naar de Keukenhof vertrekken: het Europaplein in Amsterdam (bij de RAI), Schiphol Airport, station Leiden, station Haarlem en Katwijk. Maar dan moet je vanzelfsprekend wel eerst bij een van deze locaties zien te komen. Ben je liever niet afhankelijk van het openbaar vervoer of wil je geen tijd verspillen aan reizen? Neem dan de taxi naar de Keukenhof. De ervaren chauffeurs van Taxzi pikken je op waar je maar wilt en zetten je keurig op tijd voor de ingang van het park af.
Taxzi Mercedes bus voorkant

Hoe reserveer ik een taxi naar de Keukenhof?

Zodra je eenmaal een datum hebt geprikt voor je bezoek aan de Keukenhof kun je via het reserveringsformulier op Taxzi.nl alvast een taxi naar de Keukenhof reserveren. Dit is binnen twee minuten geregeld – kwestie van je ritgegevens invullen, de ritprijs berekenen en online betalen zoals jij dat prettig vindt (achteraf is ook mogelijk!). Na het afronden van je boeking ontvang je een bevestiging per mail. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat de plannen in de tussentijd veranderen, maar daar doen we bij Taxzi echt niet moeilijk over. Je kunt ons gewoon bellen of mailen als je je taxi naar de Keukenhof wilt wijzigen of annuleren. En mocht je het je afvragen: wijzigingen en annuleringen zijn kosteloos.
Taxzi Mercedes bus voorkant
Taxzi Mercedes bus achterkant

Ja, ik wil een taxi naar de Keukenhof boeken!

Als je een taxi naar de Keukenhof nodig hebt dan staan onze betrouwbare chauffeurs graag voor je klaar. Het maakt niet uit vanaf welke locatie, wanneer en hoe je wilt vertrekken – je bent bij ons altijd verzekerd van een betaalbare, transparante ritprijs zonder verborgen toeslagen en een prettige rit in een van onze luxe Mercedes-Benz taxi’s. Bovendien kun je als je vooraf reserveert via Taxzi.nl ook nog eens profiteren van extra korting op je boeking. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. We hebben al vele tevreden reizigers naar hun bestemming mogen brengen, dus probeer het gewoon eens uit. Wedden dat je daarna alleen nog maar voor Taxzi kiest?

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.