Luchthaven
vervoer

De goedkoopste taxi naar het vliegveld

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar het vliegveld

Luchthaven
vervoer

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.

Luchthavenvervoer locatie's

Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Luchthavenvervoer

Het maakt niet uit of je nu een welverdiende vakantie geboekt hebt, op familiebezoek gaat of voor zaken naar het buitenland moet; je reis begint natuurlijk al met de rit naar de luchthaven. En daarvoor kun je terecht bij Taxzi! Wij bieden vervoer naar verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Wanneer je online je luchthavenvervoer boekt, berekenen we vooraf de ritprijs voor je. Onze chauffeurs denken ook graag met je mee zodat je je nergens meer druk om hoeft te maken. Zo kun je zonder zorgen aan je reis beginnen.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik luchthavenvervoer reserveren?

Via het reserveringsformulier op Taxzi.nl kun je snel en gemakkelijk je luchthavenvervoer boeken. Na het invoeren van het vertrekadres, de luchthaven, de datum en de tijd kun je meteen de ritprijs berekenen. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Na het afronden van je boeking ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Wij willen je wel verzoeken om voor luchthavenvervoer uiterlijk drie dagen van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen wij onze ritten namelijk goed inplannen en kunnen we ervoor zorgen dat we stipt op tijd bij jouw bestemming aan te komen. Een zorgeloze reis begint immers met een goede voorbereiding. Wil je je reservering voor luchthavenvervoer tussentijds wijzigen of annuleren? Dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen. Ons team is 24/7 bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Instappend in Mercedes bus van Taxzi

Wat mag ik verwachten van Taxzi?

Het feit dat wij geen kosten rekenen voor bagage en vooraf de ritprijs berekenen (die overigens niet verandert tijdens de rit!) geeft een gerust gevoel. Maar er zijn nog meer redenen om voor luchthavenvervoer van Taxzi te kiezen. Wij gaan we verder dan reizigers simpelweg van A naar B vervoeren. Jouw comfort is onze prioriteit, dus we ontzorgen waar mogelijk. We rijden met verschillende Mercedes-Benz taxi’s die van alle moderne gemakken voorzien zijn en werken uitsluitend met gediplomeerde chauffeurs. Zij rijden altijd de snelste route. Zo zorgen we dat jij keurig op tijd op de luchthaven arriveert én dat we onze CO2-uitstoot tot een minimum kunnen beperken.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik heb interesse in luchthavenvervoer!

Vlieg je binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport? Reserveer dan vandaag alvast je luchthavenvervoer via Taxzi en profiteer van een extra aantrekkelijke korting op de ritprijs. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je vervoer, neem je speciale bagage mee of boek je liever telefonisch? Bel ons gerust op nummer 085 – 071 1871 en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook dan wordt het tarief wordt duidelijk vooraf besproken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vliegen brengt al genoeg gedoe met zich mee, dus laat het vervoer naar de vluchthaven gewoon aan ons over. Onze betrouwbare Taxzi chauffeurs staan altijd voor je klaar!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 071 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.