Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Zeist Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Zeist Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Zeist Schiphol

Vliegen brengt al genoeg geregel met zich mee. En dan moet je ook nog bedenken hoe je op Schiphol komt. Het openbaar vervoer is niet de meest populaire keuze, zeker niet in de spits of als je veel bagage bij je hebt. En zelf met de auto naar de luchthaven rijden betekent hoge parkeerkosten op de luchthaven. Wil jij onbezorgd op reis tegen een scherpe prijs? Vertrouw dan op de service van Taxzi. Onze chauffeurs staan graag voor je klaar, ook als je een taxi Zeist Schiphol nodig hebt.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Zeist Schiphol?

Via het reserveringsformulier op Taxzi kun je heel eenvoudig een afspraak inplannen voor een taxi Zeist Schiphol. We verzoeken je om dit uiterlijk drie dagen voor je vertrek te doen. Op die manier kunnen wij je rit namelijk goed inplannen en weten we zeker dat je op tijd op de luchthaven arriveert. Na het invoeren van de benodigde informatie klik je onderaan de pagina op ‘Bereken ritprijs’. Betalen doe je veilig en gemakkelijk online, bijvoorbeeld via iDeal, Apple Pay, PayPal of creditcard. Bij de chauffeur in de taxi afrekenen mag natuurlijk ook! Hou na het afronden van je boeking je mailbox in de gaten; we sturen altijd een bevestiging en vragen je om deze goed te controleren. Mocht er iets niet kloppen, dan kun je contact opnemen met ons klantenservice team.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom zou ik kiezen voor Taxzi?

Er is veel keus als je op zoek bent naar een taxibedrijf voor een taxi Zeist Schiphol. Maar je wilt vanzelfsprekend wel de garantie hebben van een betrouwbare chauffeur, een comfortabele reis en niet te vergeten betaalbare tarieven. Bij Taxzi begrijpen we dan als geen ander. Wanneer je via onze website een taxi Zeist Schiphol reserveert, dan kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op je ritprijs. We berekenen meteen wat je rit kost; het totaalbedrag is altijd per voertuig en inclusief belastingen. Je weet dus zeker dat je achteraf niet met extra kosten geconfronteerd wordt. Dat geeft een gerust gevoel! Bovendien zijn de medewerkers van ons klantenservice team 24 uur per dag en 7 dagen per week 24/7 telefonisch bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Zeist Schiphol boeken!

Heb je binnenkort een taxi Zeist Schiphol nodig? De professionele chauffeurs van Taxzi staan voor je klaar, ongeacht of je nu naar Schiphol toe moet of juist vanaf Schiphol terug naar Zeist wil, met hoeveel personen je reist of hoeveel bagage je meeneemt. Boek vandaag nog je taxi Zeist Schiphol en profiteer van een uitstekende service, een betrouwbare chauffeur en een prettige rit voor een vaste prijs. Zonder toeslagen of andere extra kosten achteraf. We hebben het genoegen gehad om al vele tevreden reizigers naar Schiphol te vervoeren en zijn ook jou graag van dienst.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.