Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Leiden Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Leiden Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Leiden Schiphol

Vliegen is iets waar vaak al genoeg gedoe en gestress aan vooraf gaat, zonder dat je je ook nog eens zorgen moet maken over hoe je op de luchthaven komt. Drukke stations, propvolle trams en bussen, uitvallende treinen… laten we even eerlijk zijn, dat is niet echt waar je op zit te wachten als je daarna ook nog moet inchecken, je bagage naar de drop-off moet brengen en door de douane heen moet. Gelukkig kun je altijd terecht bij Taxzi voor een taxi Leiden Schiphol. Onze professionele chauffeurs zorgen voor een vlotte en comfortabele transfer tussen je vertrekadres en de luchthaven. Tegen een betaalbare, vaste prijs.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Leiden Schiphol reserveren?

Om ervoor te zorgen dat wij onze ritten naar Schiphol zo goed mogelijk kunnen inplannen en op eventuele omleidingen en andere verhinderingen kunnen anticiperen, verzoeken wij je om je taxi Leiden Schiphol minimaal 3 dagen van tevoren bij ons te reserveren. Dit kun je eenvoudig online doen door het reserveringsformulier op Taxzi.nl in te vullen. Tijdens het boeken geef je de plaats van vertrek, de datum en de tijd op, evenals het aantal personen waarmee je naar Schiphol reist. Op basis daarvan maken wij een inschatting over het soort taxi dat er nodig is. Mocht je vandaag al een taxi Leiden Schiphol nodig hebben, dan vragen we je om even telefonisch contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we je sneller van dienst zijn.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Er zijn tal van taxibedrijven die van en naar Schiphol rijden. Helaas laat de dienstverlening vaak nogal te wensen over. Wil jij verzekerd zijn van een gediplomeerde chauffeur, een comfortabele rit en een betaalbare ritprijs? Kies dan voor Taxzi! Bij ons kun je je taxi Leiden Schiphol snel en gemakkelijk online boeken. We berekenen meteen de ritprijs voor je, welke je online of in de taxi kunt betalen. Na het afronden van je reservering ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je daarna iets willen wijzigen, dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Leiden Schiphol boeken!

Gemakkelijk online boeken, een vaste lage ritprijs en niet te vergeten een uitstekende service. Dat is wat je mag verwachten wanneer je een taxi Leiden Schiphol boekt via Taxzi.nl! We hebben reeds vele reizigers van en naar Schiphol mogen vervoeren, en zij zijn heel positief over onze dienstverlening. Maar dat hoef je niet van ons aan te nemen. Probeer het gewoon uit en ervaar zelf hoe fijn het is om gewoon op je taxidienst te kunnen vertrouwen en niet achteraf met extra kosten geconfronteerd te worden. De professionele chauffeurs van Taxzi zijn je graag van dienst. Ben jij al klaar voor vertrek?
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.

Onze beoordelingen