Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Zoetermeer Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Zoetermeer Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Zoetermeer Schiphol

Als je op vakantie gaat, dan wil je alles natuurlijk goed geregeld hebben. Vlucht? Check. Hotel? Check. Paspoort? Check. Maar heb je al nagedacht over hoe je vanuit Zoetermeer op Schiphol komt? Het openbaar vervoer is geen pretje, zeker niet als je veel bagage bij u hebt en/of moet overstappen. Eigen vervoer is niet voor iedereen een optie, en zelfs als je wel een auto hebt dan zit u nog met die dure parkeerkosten op Schiphol. Gelukkig kun je voor een taxi Zoetermeer Schiphol altijd nog gebruik maken van de diensten van Taxzi!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Zoetermeer Schiphol?

We vragen je om je taxi Zoetermeer Schiphol uiterlijk drie dagen voor je vertrek bij ons te reserveren. Dit kan heel eenvoudig via het reserveringsformulier op Taxzi.nl. Na het invullen van enkele noodzakelijke gegevens kun je meteen de ritprijs berekenen. Het bedrag dat je te zien krijgt is inclusief belastingen en eventuele andere kosten die gepaard gaan met je rit, dus je hoeft geen extra toeslagen achteraf te verwachten. Je kunt tevens aangeven of je meteen online wilt betalen of dat je het bedrag liever in de taxi afrekent. Na het afronden van je boeking sturen we een bevestiging per mail. Lees de informatie in deze e-mail goed door en neem contact met ons op als er iets niet klopt of als je iets wilt wijzigen. Ons klantenservice team is 24/7 bereikbaar!
Mercedes bus rijdend
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Taxzi is een ambitieus taxibedrijf met een vrij unieke aanpak die draait om service en transparantie.
Op basis van het aantal personen en de hoeveelheid bagage bekijken we welk van de vier typen taxi’s het best geschikt is om jou een comfortabele rit te bieden. De ritprijs berekenen we vooraf, zodat je weet wat je mag verwachten en nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij werken uitsluitend met professionele chauffeurs die allemaal in het bezit zijn van het CCV-diploma voor taxivervoer. Om ervoor te zorgen dat jij op het geplande tijdstip op Schiphol arriveert, rijden ze altijd de snelste route. Op die manier voorkomen we onnodig oponthoud en beperken we onze CO2-uitstoot tot een minimum.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Zoetermeer Schiphol boeken!

Wil jij alles uit je reis halen? Boek dan je taxi Zoetermeer Schiphol via Taxzi.nl! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en hebben al vele reizigers naar hun bestemming mogen brengen. De professionele chauffeurs van Taxzi zorgen ervoor dat jij met een gerust hart aan je reis kunt beginnen, zonder dat je je druk hoeft te maken om een onnodig hoge ritprijs of extra kosten achteraf. Kies voor Taxzi en ontdek hoe prettig het is om verzekerd te zijn van efficiëntie, punctualiteit en comfort. Met andere woorden: taxivervoer zoals het altijd hoort te zijn!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.