Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Nieuwegein Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Nieuwegein Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Nieuwegein Schiphol

Je hebt het vast weleens meegemaakt; noodgedwongen een taxi moeten bestellen en er bij aankomst op je bestemming achter komen dat je veel duurder uit bent dan je in de eerste instantie gedacht had. Bij Taxzi.nl houden we niet van dergelijke praktijken. Wij pakken het anders aan! Wanneer je via onze website een taxi bij ons reserveert, krijg je namelijk direct te zien wat je taxirit gaat kosten. Bovendien kun je direct online afrekenen, gewoon via de betaalmethode die jij het prettigst vindt. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent! Ook voor het reserveren van een taxi Vinkeveen kun je bij ons terecht.  
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Nieuwegein Schiphol?

Een taxi Nieuwegein Schiphol boeken die je gemakkelijk via Taxzi.nl, gewoon op het moment dat het jou uitkomt. Bij het invullen van het boekingsformulier vragen we wat informatie van je, waaronder de plaats van vertrek, de datum, de tijd en je vluchtnummer. Vervolgens kun je de ritprijs berekenen en indien gewenst direct online afrekenen. Na het afronden van je reservering voor een taxi Nieuwegein Schiphol ontvang je van ons een e-mail met alles dat je moet weten. Lees de bevestiging goed door! Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Dat geldt ook voor wanneer je tussentijds je reservering wilt wijzigen of annuleren. Wijzigingen en annuleringen brengen bij ons overigens geen kosten met zich mee!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Welke voordelen biedt Taxzi?

Waarom zou je je taxi Nieuwegein Schiphol reserveren bij Taxzi als er nog zoveel andere opties zijn? Heel simpel: bij ons weet je waar je aan toe bent. Voor het luchthavenvervoer dat vooraf geboekt wordt, berekenen we namelijk meteen de ritprijs. En dan hebben we het over de totale ritprijs. Met andere woorden: geen onverwachte kosten achteraf. Maar er zijn nog meer redenen om gebruik te maken van onze dienstverlening. Onze chauffeurs, bijvoorbeeld. Zij zijn allemaal in het bezit van het CCV-diploma voor taxivervoer en rijden altijd de snelste route naar Schiphol. Zo zorgen ze niet alleen dat jij keurig op tijd op de luchthaven bent, maar ook dat we onze CO2-uitstoot én onze tarieven zo laag mogelijk kunnen houden.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Nieuwegein Schiphol boeken!

Heb jij binnenkort vervoer van Nieuwegein naar Schiphol nodig? En wil je daarbij niet achteraf met vervelende verrassingen geconfronteerd worden? Boek dan vandaag nog je taxi Nieuwegein Schiphol via Taxzi.nl. Onze gediplomeerde chauffeurs kennen de snelste routes van Nieuwegein naar Schiphol als hun broekzak en brengen je op een aangename, veilige en efficiënte manier naar de luchthaven, zodat jij onbezorgd kunt inchecken. Wij zijn je graag van dienst, ongeacht hoe laat je vlucht vertrekt of met hoeveel personen of bagage je reist. Ervaar het zelf!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.