Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Delft Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Delft Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Delft Schiphol

Vliegen is vaak al stressvol genoeg zonder dat je je druk hoeft te maken over hoe je op Schiphol komt. Met de auto naar de luchthaven gaan betekent hoge parkeerkosten en het openbaar vervoer is geen pretje, zeker niet in de spits of als je veel bagage bij je hebt. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op de service van Taxzi, ook voor een taxi Delft Schiphol! Wij brengen je met alle liefde van je vertrekadres in Delft naar de luchthaven. Zo kun jij onbezorgd op reis tegen een betaalbare prijs.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Delft Schiphol reserveren?

Wil je een taxi Delft Schiphol boeken? Dat doe je heel eenvoudig via het boekingssysteem op Taxzi.nl. We willen je graag verzoeken om uiterlijk drie dagen voor je vertrek bij ons te reserveren. Op die manier kunnen wij er namelijk voor zorgen dat we netjes op tijd zijn om je op te halen. Na het invullen van de noodzakelijke gegevens berekenen we de ritprijs alvast voor je. Afhankelijk van wat je zelf prettig vindt kun je het bedrag meteen online afrekenen of in de taxi betalen. Na het afronden van je reservering sturen we altijd een bevestiging naar je e-mailadres. Hierin vindt je ook eventuele aanvullende informatie met betrekking tot je taxi Delft Schiphol. Kom je ergens niet uit, neem dan vooral even contact met ons op. De medewerkers van ons klantenservice team zijn 24/7 bereikbaar en beantwoorden graag je vragen.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Er is geen gebrek aan taxidiensten die van en naar Schiphol rijden. Maar als je van tevoren graag wil weten wat de kosten zijn voor een taxi Delft Schiphol, dan wordt het aanbod ineens een stuk kleiner. Gelukkig kun je altijd terecht bij Taxzi.nl. Wij zijn een ambitieus taxibedrijf met een vrij unieke aanpak die draait om service en transparantie. Je kunt bij ons namelijk vooraf de ritprijs berekenen en indien gewenst meteen online betalen. En nee, er komen geen extra toeslagen achteraf bij. Zorgen dat jij weet wat je mag verwachten is wat ons betreft niet meer dan normaal!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Delft Schiphol boeken!

Het maakt niet uit of je op korte termijn al een taxi Delft Schiphol nodig hebt, of dat je alvast alles geregeld wilt hebben voor je vakantie van over een paar weken. Het is wel zo prettig als je weet dat je je nergens meer druk om hoeft te maken. Boek daarom vandaag nog je taxi Delft Schiphol via het reserveringsformulier op Taxzi.nl. Wij staan voor betrouwbaarheid, comfort en een voordelige ritprijs. Bovendien zorgen onze professionele chauffeurs ervoor dat jij op de geplande tijd arriveert op de luchthaven en je zonder stress en gedoe je reis kunt vervolgen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.