Populaire locatie's

De goedkoopste taxi naar populaire locatie's

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar het vliegveld

Populaire
Locaties

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.

Populaire locatie's

Persoon instappen in Mercedes bus

Hoe kan ik contact opnemen met de lokale centrales van Taxzi?

Ben je van plan om er binnenkort een dagje tussenuit te gaan? Een goede planning is essentieel als je alles uit je dag wilt halen. Hoewel het onmogelijk is om overal op te anticiperen, kun je wel veel doen om te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Dat geldt vooral voor je vervoer heen en terug. Het openbaar vervoer ligt voor de meeste reizigers voor de hand. Maar laten we even eerlijk zijn - als je reikhalzend uitkijkt naar een dagje plezier en ontspanning, dan wil je daar eigenlijk niet van afhankelijk zijn. Bussen die te laat zijn zodat je je aansluiting mist, treinen die uitvallen, chaos op stations en slechte verbindingen zijn wel het laatste waar je op zit te wachten. Er is wat ons betreft geen enkele reden om je dagje weg te laten verpesten door dingen waar je geen controle over hebt. Wil je verzekerd zijn van een betrouwbare, comfortabele en zorgeloze rit? De professionele chauffeurs van Taxzi zijn je graag van dienst – zowel naar populaire locaties in Nederland als weer terug naar huis!
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Naar welke populaire locaties rijdt Taxzi?

Voor vervoer naar vrijwel alle populaire locaties in Nederland kun je gebruik maken van de dienstverlening van Taxzi. Ga je bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark? Dan kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een taxi naar de Efteling of een taxi naar Walibi. Vanzelfsprekend doen wij ook alle bekende culturele locaties in het land aan. Zo kun je ook een taxi naar Giethoorn, een taxi naar de Keukenhof of een taxi naar Zaanse Schans bij ons reserveren. Ook als je eens toerist in eigen land wilt spelen in een dorp of stad waar je nog niet eerder bent geweest, kun je op ons vertrouwen voor je vervoer.
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi
Taxzi Mercedes bus voorkant

Taxi naar populaire locaties reserveren, hoe werkt dat?

Het online bestelformulier op Taxzi.nl maakt het bijzonder gemakkelijk om een taxi te boeken naar de verschillende populaire locaties in Nederland. Reserveren is binnen twee minuten geregeld. Je vult simpelweg de plaats van vertrek en bestemming in en selecteert de datum en vertrektijd. We willen ook graag weten met hoeveel personen je reist, zodat we weten of we een personenauto, stationwagen of busje moeten sturen. Je kunt meteen de ritprijs berekenen. Heb je eenmaal alles ingevuld, dan kun je meteen online betalen via de betaalmethode van jouw voorkeur. We sturen altijd een bevestiging van je boeking per mail. Wil je je reservering tussentijds wijzigen of annuleren, dan hoef je alleen maar even contact op te nemen met ons klantenservice team.
Taxzi Mercedes bus achterkant

Voordelig met de taxi naar populaire locaties? Boek je ride via Taxzi.nl!

Een taxi naar populaire locaties vooraf online reserveren is niet alleen aan te raden omdat je je dan niet meer druk hoeft te maken over je vervoer, maar ook omdat je bij ons dan van een mooie korting op je ritprijs profiteert! Eveneens goed om te weten is dat als je regelmatig van onze service gebruik maakt, je indien gewenst van gecontracteerd vervoer kunt profiteren. Dus waar wacht je nog op? Reserveer vandaag nog je ride via Taxzi.nl en kies voor comfort, betrouwbaarheid en transparante tarieven!
Taxzi Mercedes bus achterkant

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.