Giethoorn

De goedkoopste taxi naar Giethoorn

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar Giethoorn

Giethoorn

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Persoon instappen in Mercedes bus

Taxi naar Giethoorn

Het Overijsselse dorp Giethoorn staat ook wel bekend als het dorp zonder straten of het Hollandse Venetië. Dat komt doordat het voornamelijk uit water bestaat; de boerderijtjes staan allemaal op eilandjes en er zijn heel veel bruggetjes. Een bezoek aan dit unieke dorp is echt een aanrader, zeker in combinatie met een boottochtje! En als je je geen zorgen wilt maken over je vervoer heen en terug, neem dan een taxi naar Giethoorn. De betrouwbare chauffeurs van Taxzi zijn je graag van dienst!
Persoon instappen in Mercedes bus
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Waarom met de taxi naar Giethoorn?

Wat ons betreft is een bezoek aan Giethoorn iets dat iedereen een keer moet hebben meegemaakt. Er is echter wel iets waar je rekening mee moet houden als je gaat: Giethoorn is met nog geen drieduizend inwoners een relatief klein dorp, dus het heeft geen eigen treinstation. Dat betekent dat als je met het openbaar vervoer wilt gaan, je afhankelijk bent van de bus. De twee buslijnen die naar Giethoorn gaan, rijden vanaf de stations in Zwolle en Steenwijk. Is dat voor jou niet handig en zie je het niet zitten om jezelf in allerlei bochten te wringen? Er is geen reden om moeilijk te doen als het ook makkelijk kan. Pak gewoon de taxi naar Giethoorn!  
Taxzi Mercedes bus voorkant

Hoe kan ik een taxi naar Giethoorn reserveren?

Via Taxzi.nl boek je snel en gemakkelijk jouw taxi naar Giethoorn. Na het invullen van de benodigde gegevens berekenen we meteen de ritprijs voor je. Betalen kun je veilig online doen, gewoon via iDeal of een van de andere betaalmethodes. Maar je mag natuurlijk ook gewoon bij de chauffeur afrekenen. Zodra we je reservering binnen hebben, ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Komt er iets tussen en moet je taxi naar Giethoorn annuleren? Of wil je tussentijds iets wijzigen, de datum of vertrektijd? Dan hoef je alleen maar even contact op te nemen met een van onze klantenservice medewerkers. Dit kan telefonisch via 0850711871 of door een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl. Aan het wijzigen of annuleren van je boeking zijn bij ons geen kosten verbonden!
Taxzi Mercedes bus voorkant
Taxzi Mercedes bus achterkant

Bestel jouw taxi naar Giethoorn via Taxzi.nl!

Wil je een taxi naar Giethoorn boeken en daarbij verzekerd zijn van een veilige en comfortabele reis voor een eerlijke prijs? Kies dan voor Taxzi.nl! Onze jonge onderneming laat je graag zien dat onzekerheid over wat je bij aankomst op je bestemming mag aftikken helemaal niet nodig is. Wij vinden dat jij als reiziger het recht hebt om te weten waar je aan toe bent wat de kosten betreft. Daarom hanteren we transparante tarieven. Bovendien werken we uitsluitend met gediplomeerde chauffeurs die veel waarde hechten aan punctualiteit en efficiëntie. Probeer het gewoon eens uit en laat je overtuigen door de dienstverlening van Taxzi!

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.