Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Schiphol taxi

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Schiphol taxi

Of je nu lekker op vakantie gaat of voor je werk naar het buitenland moet, er komt vaak nog heel wat geregel bij kijken voor je goed en wel in het vliegtuig zit. En dan moet je ook nog bedenken hoe je naar Schiphol reist. Het openbaar vervoer is (zeker als je veel bagage bij je hebt of geen directe verbinding hebt) niet de meest praktische keuze. En met eigen vervoer naar Schiphol rijden is vanwege de hoge parkeerkosten ook geen aanrader. Wil jij met een gerust hart op reis tegen een aantrekkelijke prijs? Boek dan je Schiphol taxi via Taxzi.nl!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een Schiphol taxi reserveren?

Een taxi van of naar Schiphol boeken doe je heel snel en gemakkelijk online via het reserveringsformulier op Taxzi.nl. Je vult de plaats van vertrek, de datum, de tijd en je vluchtnummer in. Vervolgens kun je de ritprijs berekenen, welke je meteen online betalen via de betaalmethode van jouw voorkeur. Na het afronden van je boeking ontvang je van ons een bevestiging per mail. Hierin staat alles dat je moet weten over je Schiphol taxi. Mocht je na het doorlezen van de mail nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Hetzelfde geldt voor wanneer je tussentijds je reservering wilt wijzigen of annuleren. Dit is bij ons overigens helemaal gratis!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Gezien de honderdduizenden reizigers die jaarlijks via Schiphol reizen, is er volop keus voor wie een Schiphol taxi nodig heeft. Helaas bieden de meeste taxidiensten weinig of geen inzicht in de totale kosten van de rit. Je mag soms blij zijn als de prijsindicatie die vooraf wordt gegeven in de buurt komt bij het bedrag dat je uiteindelijk moet aftikken. Bij Taxzi hechten we veel waarde aan transparantie; wij vinden dat jij als reiziger gewoon moet weten waar je aan toe bent, ook als je een taxi naar Schiphol nodig hebt. Daarom berekenen wij vooraf de ritprijs voor je – zonder extra kosten achteraf. Natuurlijk laat ook onze service niets te wensen over. Gediplomeerde chauffeurs, comfortabele taxi’s en een tijdige aankomst op je bestemming zijn voor ons heel vanzelfsprekend!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Schiphol boeken!

Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen van Taxzi? Reserveer dan vandaag nog een Schiphol taxi via het reserveringsformulier op Taxzi.nl! Er hebben al vele reizigers gebruik gemaakt van onze dienstverlening, en zij zijn daar heel tevreden over. Geen wonder dat mensen steeds weer voor Taxzi kiezen. Onze professionele chauffeurs staan ook graag klaar voor jou om te zorgen dat je zorgeloos op reis kunt. Dat alles gewoon voor een vast, helder tarief, zonder andere bijkomende kosten achteraf.
Bovendien denken we graag met je mee. Heb je bepaalde wensen of wil je speciale bagage meenemen? Laat het ons gerust weten, zodat we tot de beste oplossing kunnen komen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.