Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Den Haag Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Den Haag Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Den Haag Schiphol

Het maakt niet uit of je nu een vliegvakantie hebt geboekt of voor zaken naar het buitenland moet. Er komt vaak heel wat gedoe bij kijken voordat je eenmaal in het vliegtuig zit! Dan hebben we het niet alleen over de check-in, de drop-off van je bagage en de controle door de douane, maar ook over de reis naar de luchthaven zelf. Zie jij het niet zitten om je blauw te betalen aan de parkeerkosten van je eigen auto of je met bagage en al in de drukte van het openbaar vervoer te storten? Boek dan vandaag nog je taxi Den Haag Schiphol via Taxzi.nl!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Den Haag Schiphol reserveren?

Om ervoor te zorgen dat we jou de best mogelijke service kunnen bieden, vragen we je om je taxi Den Haag Schiphol uiterlijk drie dagen voor vertrek te reserveren. Dit kun je heel eenvoudig online doen, via het boekingsformulier op Taxzi.nl. Je vult je vertrekplaats in en selecteert ‘Schiphol Airport Amsterdam’ als bestemming. Vervolgens selecteer je het aantal personen waarmee je reist, de datum, de tijd en de gewenste betaalwijze. Je kunt ook je vluchtnummer invoeren. We berekenen meteen de ritprijs voor je. Daarna hebben we alleen nog je naam, mobiele telefoonnummer en e-mailadres nodig, waarna je je reservering kunt afronden. We sturen altijd een bevestiging van je boeking naar het door jou opgegeven e-mailadres. Heb je naar aanleiding van deze e-mail nog vragen of wil je de boeking voor je taxi Den Haag Schiphol wijzigen of annuleren? Neem dan even contact op. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Als je een taxi Den Haag Schiphol nodig hebt, dan ga je natuurlijk niet voor de eerste de beste. Je wilt immers wel verzekerd zijn van een betrouwbare dienstverlening en een tijdige aankomst op de luchthaven. Bovendien wil je niet onnodig veel betalen voor je taxirit. Bij Taxzi streven we ernaar om al onze klanten te ontzorgen. Je kunt bij ons gemakkelijk online reserveren en betalen, en wordt door een van onze ervaren chauffeurs vervoerd in een comfortabele taxi. De chauffeur rijdt altijd de snelste route, zodat jij niet hoeft te stressen en we onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk kunnen houden.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Den Haag Schiphol boeken!

Het maakt niet uit of je nu naar Schiphol toe moet of juist vanaf Schiphol naar huis wil, hoeveel bagage je bij je hebt of hoe laat je vlucht vertrekt of aankomt; de professionele chauffeurs van Taxzi zijn je graag van dienst! Boek vandaag nog je taxi Den Haag Schiphol en je bent verzekerd van een betrouwbare service en een comfortabele rit voor een vaste prijs. Gewoon zonder verborgen kosten achteraf. We hebben al tal van tevreden vakantiegangers en zakenreizigers naar Schiphol mogen vervoeren en staan ook graag klaar voor jou.  
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.