Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Hilversum Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Hilversum Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Hilversum Schiphol

Als je een vliegreis geboekt hebt, dan wil je alles natuurlijk goed geregeld hebben. Ook de transfer van en naar de luchthaven. Als je de chaos op Schiphol zoveel mogelijk wilt vermijden, dan is het zaak om ruim op tijd aanwezig te zijn. Maak daarom gebruik van de diensten van Taxzi! Wij verzorgen vervoer van en naar verschillende luchthavens in Nederland. Ook voor een taxi Hilversum Schiphol ben je bij ons aan het goede adres. Reserveer alvast online. Wij zorgen voor een comfortabele en veilige transfer, tegen een vaste én betaalbare prijs.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Hilversum Schiphol reserveren?

Wil je een taxi Hilversum Schiphol via Taxzi.nl reserveren, dan kan dit snel en gemakkelijk via het online boekingssysteem op onze site. Alles wijst voor zich; eerst selecteer je Schiphol Amsterdam Airport als luchthaven en vul je het adres in waar je vertrekt. Vervolgens voer je het aantal personen waarmee je vanuit Hilversum naar Schiphol reist in, evenals de datum, de tijd, de gewenste betaalwijze en eventueel je vluchtnummer. Klik onderaan de pagina op ‘Bereken ritprijs’ en je ziet meteen wat je taxirit kost. De prijs verandert niet tijdens de rit en je hoeft achteraf niet te rekenen op bijkomende kosten. Wel zo fijn om te weten! Je ontvangt altijd een bevestiging van je boeking per mail. Heb je specifieke wensen met betrekking tot een taxi Hilversum Schiphol? Neem dan gerust even contact op. Onze klantenservice afdeling is 24/7 bereikbaar en denkt graag met je mee om tot een passende oplossing te komen.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Als je een taxi Hilversum Schiphol nodig hebt, dan kun je bij tal van taxibedrijven terecht. Maar als je behoefte hebt aan zekerheid met betrekking tot de kosten, kies dan gewoon voor Taxzi! In tegenstelling tot veel andere taxidiensten hanteren wij namelijk transparante tarieven voor vooraf geboekte ritten. Reserveren doe je eenvoudig online via onze website en je ziet meteen wat de ritprijs is. Die wordt berekend per voertuig (en dus niet per persoon!) en is altijd inclusief belastingen. Geen onverwachte kosten achteraf dus. Ook de dienstverlening zelf laat niets te wensen over, want jouw comfort is prioriteit #1 voor ons. Wij werken met professionele chauffeurs en rijden met moderne Mercedes-Benz taxi’s die van alle gemakken voorzien zijn.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Hilversum Schiphol boeken!

Heb je alles geregeld voor je vliegreis en rest nu alleen nog het regelen van je vervoer van en naar Schiphol? Boek dan vandaag nog jouw taxi Hilversum Schiphol online via Taxzi.nl. Bij ons ben je verzekerd van een vlotte en comfortabele rit en de beste service, tegen een aantrekkelijke vaste prijs. Uiteraard staan we ook graag voor je klaar wanneer je na je reis weer op Schiphol bent geland en terug moet naar Hilversum.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.