Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Den Bosch Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Den Bosch Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Den Bosch Schiphol

Als je een vliegreis hebt geboekt dan kan dit, zeker tijdens de zomerperiode, met behoorlijk wat stress gepaard gaan. Het is fijn dat je tegenwoordig online kunt inchecken. Maar dat verandert helaas weinig aan de drukte op Schiphol, de chaos bij de drop-off en de lange rijen bij de douane. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het slim ruim op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn. Nog beter is als je je vervoer naar Schiphol al van tevoren regelt. Heb je een taxi Den Bosch Schiphol nodig? Dan ben je bij Taxzi aan het juiste adres!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Den Bosch Schiphol?

Om onze ritten naar Schiphol zo goed mogelijk in te plannen en op eventuele verhinderingen te kunnen anticiperen, vragen we onze klanten om hun taxi Den Bosch Schiphol tenminste 3 dagen voor vertrek te boeken. Dit kan je eenvoudig online door het reserveringsformulier op Taxzi.nl in te vullen.
Je hoeft alleen maar je vertrekadres, de datum, de tijd en het aantal personen op te geven. Op basis daarvan schatten we het juiste voertuig in. De ritprijs wordt meteen berekend, zodat je weet wat je kunt verwachten. Je kunt het bedrag gemakkelijk online voldoen via iDeal, Apple Pay, PayPal, Mastercard, Visa of Amex. Je mag natuurlijk ook in de taxi afrekenen bij de chauffeur als je dat prettiger vindt. Dit kan zowel contant als met pin!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Wat mag ik verwachten van Taxzi?

Bij Taxzi gaan we verder dan jou van A naar B vervoeren. Wij streven er altijd naar om reizigers waar mogelijk ontzorgen. Jouw reiscomfort is onze prioriteit, simpel! Je kunt bij ons snel en gemakkelijk online reserveren en betalen voor je taxi Den Bosch Schiphol, zonder bijkomende kosten of toeslagen achteraf. De prijs is gewoon all-in, inclusief belastingen. Je wordt in een luxe taxi vervoerd door een van onze gediplomeerde chauffeurs, die altijd de snelste route rijdt. Zo hoef jij niet te stressen over een tijdige arrival op Schiphol en kunnen we tevens onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk kunnen houden.

Ja, ik wil een taxi Den Bosch Schiphol boeken!

Heb je een taxi Den Bosch Schiphol nodig en neem je geen genoegen met minder dan de beste service tegen een vaste lage prijs? Maak dan gebruik van de diensten van Taxzi! De reizigers die reeds van onze diensten gebruik hebben gemaakt zijn heel positief. Dat hoef je natuurlijk niet zomaar van ons aan te nemen. Waarom probeer je het niet gewoon eens uit? Zo kun je zelf ervaren hoe prettig het is om gewoon op je taxidienst te kunnen vertrouwen en te weten waar je aan toe bent. De ervaren chauffeurs van Taxzi staan voor je klaar. Ben jij al klaar voor je vertrek?
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 071 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.