Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Breda Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Breda Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Breda Schiphol

Ben je van plan binnenkort in het vliegtuig te stappen? Vertrouw je met jouw strakke tijdschema liever niet op de NS? Heb je geen behoefte om tientallen euro's te betalen voor een parkeerplekje op de luchthaven? Als je zonder zorgen aan je reis wil beginnen is een taxi Breda Schiphol van Taxzi de uitkomst. Onze chauffeurs brengen je persoonlijk van deur tot deur, zodat jij lekker van je vakantie kan genieten!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe reserveer ik een taxi Breda Schiphol?

Een taxi Breda Schiphol boeken is niet moeilijk. Eerst surf je naar Taxzi.nl. Hier vul je het reserveringsformulier in, met de plaats van vertrek, de datum en je vluchtnummer. Vervolgens kun je de ritprijs berekenen en als je wil zelfs online betalen zodat je bij aankomst alleen nog maar hoeft uit te stappen. Na het afronden van je reservering ontvang je per mail alle informatie over je taxi Breda Schiphol. Wil je je reservering wijzigen of annuleren? Geen zorgen, dit is bij ons geheel kosteloos! Heb je nog andere vragen? Lees dan verder, of neem even contact met ons op.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom zou ik voor Taxzi kiezen?

Als je op zoek gaat naar luchthavenvervoer kom je al snel een hele waslijst aan bedrijven tegen.
Maar jij hecht belang aan betrouwbaarheid, comfort en niet te vergeten een betaalbare rit. Dan bij je bij Taxzi aan het juiste adres. Ons jonge en ambitieuze taxibedrijf pakt het net even anders aan dan de meeste andere vervoersdiensten. Als je via onze website een taxi Breda Schiphol boekt, krijg je namelijk meteen te zien wat het je gaat kosten. Onze scherpe, transparante tarieven worden per voertuig berekend en inclusief belastingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wij hebben tevens een groot aanbod aan exclusieve auto’s, voor als je behoefte hebt aan wat meer luxe. Ook fijn om te weten is dat onze klantenservice 24/7 bereikbaar is om eventuele vragen te beantwoorden. Dat is de service die je van Taxzi kunt verwachten!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil een taxi Breda Schiphol boeken!

Bij Taxzi doen we meer dan alleen mensen van A naar B vervoeren. We streven er altijd naar om onze klanten te ontzorgen. Dus heb je specifieke wensen, wil je speciale bagage meenemen of heb je ergens anders nog vragen over, laat het ons dan gerust weten. Ons team is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via +31 850 711 871. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat je kunt reizen zoals jij dat prettig vindt. Gewoon tegen een voordelig tarief. Reserveer vandaag nog je taxi Breda Schiphol via het online reserveringsformulier en profiteer van extra korting op je ritprijs en de beste service die je je kunt wensen. De professionele chauffeurs van Taxzi zijn je graag van dienst!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.