Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Dordrecht Schiphol

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Dordrecht Schiphol

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Taxi Dordrecht Schiphol

Het laatste waar je behoefte aan hebt als je een vlucht moet halen, is het openbaar vervoer.
Stressen omdat er weer eens een bus is uitgevallen, je met je bagage tussen de mensen door moeten wurmen, rennen voor de trein… Laten we even eerlijk zijn, dat is geen goed begin van je reis. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de dienstverlening van Taxzi! Wanneer je bij ons een taxi Dordrecht Schiphol boekt, dan ben je verzekerd van de beste service die je je maar kunt wensen. Tegen een voordelige vaste prijs.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een taxi Dordrecht Schiphol reserveren?

Heb je een taxi Dordrecht Schiphol nodig? Via het reserveringsformulier op Taxzi kun je heel gemakkelijk een afspraak maken. We vragen je om dit uiterlijk drie dagen voor vertrek te doen, zodat wij alles goed kunnen inplannen en we zeker weten dat je pick-up netjes op tijd is. Na het invullen van de benodigde gegevens klik je onderaan de pagina op ‘Bereken ritprijs’. Betalen kan veilig online (via iDeal, Apple Pay, PayPal of creditcard) maar in de taxi afrekenen mag ook. Hou na het voltooien van je reservering je mailbox goed in de gaten, want we sturen altijd een bevestiging. Controleer goed of alles klopt. Mocht dat niet het geval zijn, dan is onze klantenservice 24/7 bereikbaar.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Bij Taxzi onderscheiden we ons van andere taxibedrijven door onze transparante tarieven. Voor taxiritten die vooraf gereserveerd worden, berekenen we al tijdens het boeken de ritprijs. Die verandert niet tijdens de rit en je wordt ook niet achteraf met extra kosten geconfronteerd. Bij ons weet je dus altijd waar je aan toe bent! Dat is echter niet de enige reden om een taxi Dordrecht Schiphol bij ons te boeken. Je wordt vervoerd in een van onze luxe Mercedes-Benz taxi’s, welke geselecteerd worden op basis van het aantal personen waar je mee reist en de hoeveelheid bagage die je meeneemt. Bovendien werken wij uitsluitend met professionele chauffeurs die beschikken over het CCV-diploma voor taxivervoer en alle benodigde medische keuringen. Zij rijden altijd de snelste route, zodat jij netjes op tijd op Schiphol arriveert en met een gerust hart je reis kunt vervolgen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Dordrecht Schiphol boeken!

Wil jij verzekerd zijn van een onbezorgde reis naar de luchthaven? Reserveer dan vandaag nog je taxi Dordrecht Schiphol via Taxzi.nl en kies voor de zekerheid van een vaste ritprijs, zonder toeslagen of ander verborgen kosten. Onze vriendelijke chauffeurs hebben al vele tevreden reizigers naar verschillende luchthavens in Nederland vervoerd en zijn ook jou graag van dienst. Ontdek zelf hoe snel, comfortabel en goedkoop een taxi Dordrecht Schiphol kan zijn. De kans is groot dat je voortaan alleen nog maar voor Taxzi kiest!
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.