Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Eindhoven Airport taxi

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Eindhoven Airport

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Eindhoven Airport taxi

Eindhoven Airport is het grootste regionale vliegveld van Nederland. Jaarlijks vertrekken er dan ook miljoenen reizigers vanaf deze luchthaven. Heb jij binnenkort ook vervoer van of naar Eindhoven Airport nodig? Dan wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een vlotte, soepele én betaalbare rit. Boek daarom alvast je Eindhoven Airport taxi via Taxzi.nl. Onze betrouwbare chauffeurs zijn je graag van dienst!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol

Hoe kan ik een Eindhoven Airport taxi reserveren?

Via het reserveringsformulier op Taxzi kun je heel gemakkelijk een Eindhoven Airport taxi boeken. We verzoeken je om minimaal drie dagen voor vertrek te reserveren, zodat wij je rit tijdig kunnen inplannen en een geschikt voertuig kunnen bieden. Na het invullen van de benodigde informatie klik je onderaan de pagina op ‘Bereken ritprijs’. Betalen doe je altijd in een beveiligde omgeving iDeal, Apple Pay, PayPal of creditcard. In de taxi bij de chauffeur afrekenen mag natuurlijk ook als je dat prettiger vindt. Je ontvangt van ons een bevestiging van je reservering per mail, dus hou je mailbox goed in de gaten. Klopt er iets niet of wil je je boeking tussentijds wijzigen? Dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen. Ons klantenservice team is 24/7 bereikbaar.
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Waarom kiezen voor luchthaven vervoer met Taxzi?

Een van de belangrijkste aspecten waarmee we ons bij Taxzi van andere taxidiensten onderscheiden, is het feit dat onze klanten altijd weten waar ze aan toe zijn wat de kosten betreft. Wanneer je je Eindhoven Airport taxi vooraf reserveert, berekenen we namelijk meteen de ritprijs voor je. Deze is inclusief belastingen en zal gedurende de rit niet aangepast worden. Die transparante tarieven zijn echter niet de enige reden om een Eindhoven Airport taxi bij ons te reserveren. Zo rijden we met verschillende luxe Mercedes-Benz taxi’s. Verder werken we uitsluitend met professionele, gediplomeerde chauffeurs die veel waarde hechten aan punctualiteit en altijd de snelste route rijden. Op die manier weet je zeker dat jij keurig op tijd arriveert op Eindhoven Airport en je zonder stress je reis kunt vervolgen.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Ja, ik wil graag een taxi Eindhoven Airport boeken!

Of je nu binnen Europa blijft of naar een bestemming aan de andere kant van de wereld, een vliegreis vergt altijd meer geregel dan je denkt. Het is dus wel zo prettig als je je in elk geval niet druk hoeft te maken over je vervoer van en naar de luchthaven. Onze Taxzi chauffeurs hebben reeds tal van reizigers van en naar Eindhoven Airport vervoerd en staan ook graag klaar voor jou. Reserveer vandaag nog je Eindhoven Airport taxi via Taxzi.nl en profiteer van extra korting op je ritprijs. Waarom zou je de volle mep betalen voor een taxi naar Eindhoven Airport als het ook gewoon voor een betaalbare prijs kan?

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.