Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Rotterdam Airport taxi

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Rotterdam Airport

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Mercedes bus zijkant van afstand bij Schiphol

Rotterdam Airport taxi

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat je voor een taxi altijd teveel betaalt. Taxzi is het bewijs dat dit zeker niet altijd het geval is. Vlieg je binnenkort vanaf Rotterdam Airport en zie je het niet zo zitten om met het openbaar vervoer te reizen? Boek dan een Rotterdam Airport taxi via Taxzi.nl! Bij ons ben je altijd verzekerd van een snelle, comfortabele én voordelige rit naar Rotterdam Airport. Boek en betaal direct online en je kunt ook nog eens profiteren van extra korting op je ritprijs. Wat wil je nog meer?

Hoe kan ik een Rotterdam Airport taxi reserveren?

Bij Taxzi vinden we het belangrijk dat reizigers zo gemakkelijk mogelijk een Rotterdam Airport taxi kunnen boeken. Dit is dan ook zo geregeld door het reserveringsformulier op onze site in te vullen. Zodra je de benodigde gegevens hebt ingevoerd berekenen we meteen de ritprijs voor je. Die is altijd inclusief belasting en staat gewoon vast, zodat je weet waar je aan toe bent. Jij bepaalt of je het bedrag meteen online wilt betalen of dat je dat liever in de taxi doet. Na het afronden van je reservering sturen we een bevestiging naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Wil je tussentijds iets veranderen of heb je vragen die in de e-mail niet worden beantwoord? Bel ons gerust. Ons klantenservice team is 24/7 bereikbaar!
Mercedes bus rijdt bij Schiphol
Persoon instappen in Mercedes bus

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Er zijn tal van bedrijven waar je een Rotterdam Airport taxi kunt bestellen. Dus waarom zou je kiezen voor Taxzi? Het antwoord op die vraag is heel eenvoudig: bij ons weet je waar je aan toe bent. In plaats van bij aankomst op Rotterdam Airport met hoge kosten geconfronteerd te worden, berekenen wij de ritprijs gewoon vooraf. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Verder mag je er bij ons vanuit gaan dat jouw comfort onze prioriteit is. Zowel onze voertuigen als de chauffeurs waar we mee werken zijn met de grootste zorg en aandacht geselecteerd. Alles om een veilige, prettige en stressvrije rit naar Rotterdam Airport te kunnen faciliteren.

Ja, ik wil een taxi Rotterdam Airport boeken!

Elke dag weer vertrouwen er tientallen reizigers op de service van Taxzi.nl. En terecht, want waarom zou je voor een willekeurige taxidienst kiezen als je ook verzekerd kunt zijn van een vaste, betaalbare ritprijs en een zorgeloze en comfortabele rit? Boek vandaag nog jouw Rotterdam Airport taxi via Taxzi.nl en kies voor comfort, efficiëntie en betaalbaarheid. Wij zorgen voor onbezorgde rit en een tijdige aankomst op je bestemming. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je Rotterdam Airport taxi of heb je ergens vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op. De medewerkers van ons klantenservice team zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via +31 850 711 871 en denken graag met je mee.
Persoon voor Taxzi Mercedes bus

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.