Amsterdam ArenA

De goedkoopste taxi de ArenA

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar de arena

Amsterdam
Arena

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Persoon instappen in Mercedes bus

Taxi naar de ArenA

De Johan Cruijff ArenA (voorheen de Amsterdam ArenA) is niet alleen de thuisbasis van het Nederlands elftal en Ajax, het is ook een zeer populaire locatie voor concerten en evenementen. De ArenA is met een capaciteit van maar liefst 71.000 bezoekers een van de grootste poppodia van ons land. Niet zo verwonderlijk dus, dat het in 1996 geopende stadium voor zowel Nederlandse als internationale artiesten een terugkerende locatie op hun tournee is. Heb je tickets voor een wedstrijd, concert of andere evenement in de ArenA en wil je je niet druk hoeven maken over je vervoer? Via Taxzi.nl reserveer je eenvoudig een taxi naar de ArenA en terug.
Persoon instappen in Mercedes bus
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Waarom met een taxi naar de ArenA?

De in Amsterdam-Zuidoost gelegen ArenA is in principe uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op slechts vijf minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer ArenA, waar naast treinen en twee metrolijnen ook meerdere bussen stoppen. Het probleem is dat het openbaar vervoer bij grote evenementen vaak niet voldoende capaciteit heeft. Bij bijvoorbeeld voetbalwedstrijden en concerten van grote artiesten komen er in één keer zoveel mensen aan dat er in veel gevallen geen doorkomen aan is. En laten we even eerlijk zijn, daar zit je niet op te wachten. Jij wilt gewoon van je dag genieten! Het is dan ook zeker aan te raden om bij drukbezochte events een taxi naar de ArenA te pakken. Die kan je na afloop ook weer veilig thuisbrengen.
Taxzi Mercedes bus voorkant

Hoe kan ik een taxi naar de ArenA boeken?

Via het online reserveringsformulier op Taxzi.nl kun je binnen twee minuten jouw taxi naar de ArenA reserveren. Na het invullen van de benodigde informatie krijg je meteen de kosten te zien. We rekenen per rit, wat betekent dat de totale prijs niet afhankelijk is van het aantal personen waarmee je reist. Betalen kan snel en gemakkelijk via iDeal, Apple Pay, PayPal of creditcard, maar je mag ook contant of met pin in de taxi afrekenen als je dat prettiger vindt. Na het afronden van je reservering ontvang je altijd een bevestiging per mail. Mocht je je taxirit tussentijds willen wijzigen of annuleren, dan zijn daar geen kosten aan verbonden – je hoeft ons alleen maar even te bellen.
Taxzi Mercedes bus voorkant
Taxzi Mercedes bus achterkant

Bestel nu jouw taxi naar de ArenA bij Taxzi.nl!

Bij Taxzi.nl is jouw reiscomfort onze prioriteit. Elke dag weer brengen wij vele reizigers snel, comfortabel en voordelig naar hun bestemming. Dus maak vooral gebruik van onze diensten als je een taxi naar de ArenA nodig hebt. Je bent bij ons verzekerd van professionele, gecertificeerde chauffeurs en een comfortabele rit in een taxi die van alle gemakken voorzien is. Ook wat punctualiteit betreft laat onze dienstverlening niets te wensen over. Dus waar wacht je nog op? Reserveer vandaag nog jouw taxi naar de ArenA via onze website. Dan weet je zeker dat je keurig op tijd aankomt en met volle teugen van je event kunt genieten.

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.