Ziggo Dome

De goedkoopste taxi naar Ziggo Dome

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

De goedkoopste taxi naar de Ziggo Dome

Ziggo Dome

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Vul hier uw ritgegevens in
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Persoon instappen in Mercedes bus

De Ziggo Dome

Sinds het eerste concert in juni 2012 werd gegeven, is de Ziggo Dome uitgegroeid tot een van de meest bekende concertzalen van Nederland. Een capaciteit van zo’n 17.000 bezoekers en een gunstige ligging in Amsterdam-Zuidoost (vlak naast de ArenA) maakt de zaal tot een populaire locatie voor zowel Nederlandse als internationale artiesten. Ga jij binnenkort ook naar een concert in de Ziggo Dome? Dan is het slim om alvast na te denken over hoe je er heen wilt reizen – en hoe je na afloop van het concert weer veilig thuiskomt. Een taxi naar Ziggo Dome is echt een aanrader!
Persoon instappen in Mercedes bus
Persoon voor Mercedes bus van Taxzi

Waarom met een taxi naar Ziggo Dome?

Het lijkt in de eerste instantie wellicht wat overdreven om een taxi naar Ziggo Dome te nemen. Station Amsterdam Bijlmer Arena en Station Duivendrecht liggen immers op loopafstand. Maar in de praktijk blijkt dat het openbaar vervoer bij grote evenementen vaak veel te wensen overlaat. Zelfs als alles op tijd rijdt, er niets uitvalt en er voldoende capaciteit is, dan moet je nog maar afwachten of je je een weg door de enorme mensenmassa kunt banen. Al die stress kan een behoorlijke domper zijn op je avondje uit – en dan ben je nog niet eens bij de Ziggo Dome! Is er dan geen manier om gewoon comfortabel, zorgeloos en op tijd naar je concert te gaan? Jazeker: met Taxzi.nl!  
Taxzi Mercedes bus voorkant

Wat zijn de voordelen van Taxzi?

Taxzi is een jong, dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in vervoer naar populaire locaties en evenementen. Je reist met ons altijd met een luxe Mercedes-Benz taxi, met een professionele chauffeur die in het bezit is van het CCV-diploma voor taxivervoer. De chauffeur rijdt altijd de snelste route om ervoor te zorgen dat jij keurig op tijd bij de Ziggo Dome arriveert en om onnodig vervuilende en dure ritten te voorkomen. Hetgeen waarmee we ons van veel andere taxibedrijven onderscheiden, zijn onze transparante tarieven. Wij vinden namelijk dat jij als reiziger gewoon moet weten waar je aan toe bent, vooral als het op de kosten aankomt. Daarom berekenen we de ritprijs vooraf voor je. Wel zo fijn om te weten!
Taxzi Mercedes bus voorkant
Taxzi Mercedes bus achterkant

Ja, ik wil goedkoop met de taxi naar Ziggo Dome!

Wil jij goedkoop met de taxi naar Ziggo Dome en verzekerd zijn van comfort, efficiëntie en een tijdige aankomst bij je concert? Reserveer dan vandaag nog je ride via het online boekingsformulier op Taxzi.nl. Dit is binnen twee minuten geregeld en je profiteert ook nog eens van een mooie korting op de ritprijs. Na het afronden van je reservering ontvang je altijd een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je je taxi naar Ziggo Dome tussentijds moeten annuleren, dan hoef je alleen maar even contact op te nemen met ons klantenservice team. Aan wijzigen en annuleren zijn geen kosten verbonden!

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.