Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Barendrecht

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Barendrecht

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Barendrecht

Als je overweegt om een taxi Barendrecht te bestellen, dan kunnen de hoge kosten van de rit wellicht voor twijfels en stress zorgen. Dat begrijpen we wel. Het voelt ook vaak als een grote gok, omdat je niet van tevoren weet wat je aan het einde van de rit mag aftikken. Bij Taxzi.nl houden we niet van die onzekerheid. Als jong, ambitieus taxibedrijf hebben we er daarom voor gekozen om onze klanten transparantie te bieden met betrekking tot hoe we onze ritprijzen berekenen. Wij hanteren voor elke vooraf geboekte taxi een vaste prijs, ongeacht hoe lang de rit in beslag neemt. Jij bepaalt hoe je wil betalen: meteen online of in de taxi. Waarom zou je voor onzekerheid kiezen als je ook gebruik kunt maken van Taxzi.nl?
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Barendrecht reserveren?

Heb je een taxi Barendrecht nodig? Ga dan naar Taxzi.nl en vul het reserveringsformulier in. Na het invullen van de benodigde gegevens krijg je direct de ritprijs te zien. Wanneer je al tijdens het boeken afrekent met iDeal, E-wallet of bankoverschrijving, profiteer je van een mooie korting. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Na het voltooien van je reservering sturen we per e-mail een bevestiging. We raden je aan om de informatie in deze bevestigingsmail goed te controleren. Klopt er iets niet, dan kun je contact met ons opnemen. Wil je in de tijd tussen het boeken en de datum van je rit nog iets aanpassen? Ook in dat geval vragen we je om ons even te bellen of mailen. Bij Taxzi.nl kun je namelijk altijd gratis je reservering wijzigen of annuleren!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Bij Taxzi.nl hanteren we vaste tarieven. Onze chauffeurs rijden dus niet op tijd of op de meter. In plaats daarvan berekenen we van tevoren wat je in totaal kwijt bent aan je taxi Barendracht. Dat betekent dat je bij ons gewoon 100% zekerheid hebt over de ritprijs. We doen er bovendien alles aan om het bestellen van een taxi Barendrecht zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Reserveren doe je gewoon online, waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van professionele, gediplomeerde chauffeurs en een luxe taxi. Jouw reiscomfort is onze prioriteit!
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Barendrecht boeken!

Elke dag weer brengen wij vele reizigers snel, comfortabel en goedkoop naar hun bestemming. Wil jij zeker weten dat je nooit meer teveel betaalt voor je taxiritten? Maak dan ook gebruik van de dienstverlening van Taxzi.nl en boek vandaag nog je taxi Barendrecht via het reserveringsformulier op onze website. Op die manier weet je zeker dat je met een gerust hart op reis kunt en dat je veilig én op tijd op je bestemming arriveert.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.