Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Vinkeveen

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Vinkeveen

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Vinkeveen

Je hebt het vast weleens meegemaakt; noodgedwongen een taxi moeten bestellen en er bij aankomst op je bestemming achter komen dat je veel duurder uit bent dan je in de eerste instantie gedacht had. Bij Taxzi.nl houden we niet van dergelijke praktijken. Wij pakken het anders aan! Wanneer je via onze website een taxi bij ons reserveert, krijg je namelijk direct te zien wat je taxirit gaat kosten. Bovendien kun je direct online afrekenen, gewoon via de betaalmethode die jij het prettigst vindt. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent! Ook voor het reserveren van een taxi Vinkeveen kun je bij ons terecht.  
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Wat mag ik verwachten als ik een taxi Vinkeveen reserveer?

Wanneer je een taxi Vinkeveen boekt bij Taxzi.nl, dan word je vervoerd in een van onze luxe Mercedes-Benz taxi’s. Voor reisgezelschappen vanaf 5 personen kun je een luxe bus boeken. Alle voertuigen waar we mee rijden zijn van alle moderne gemakken voorzien, zodat je verzekerd bent van een comfortabele rit. Die zal overigens niet lang duren, want onze betrouwbare chauffeurs rijden altijd de snelste route. Zo voorkomen we onnodig dure en vervuilende ritten en zorgen we dat jij op tijd op je bestemming arriveert.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Hoe kan ik een taxi Vinkeveen bestellen?

Wil je een taxi Vinkeveen boeken? Dat doe je heel snel en gemakkelijk online, via het reserveringsformulier op onze website. Alles spreekt voor zich. Je vult de plaats van vertrek en bestemming in en selecteert het aantal personen, de datum en de vertrektijd. Uniek aan onze dienstverlening is dat je al tijdens het reserveren een berekening van de ritprijs te zien krijgt. Je bepaalt zelf of je direct online wilt afrekenen, of dat je dit contant, met pin of met creditcard in de taxi doet. Na het afronden van je reservering krijg je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Makkelijker wordt het niet! Mocht je in de tussentijd je reservering willen aanpassen, dan hoef je alleen maar even contact met ons team op te nemen. Dit kan telefonisch via nummer 0850711871 of door een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl. Een taxirit wijzigen of annuleren kost je overigens niets.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Vinkeveen boeken!

De professionele chauffeurs van Taxzi.nl brengen dagelijks vele reizigers van A naar B. Gewoon voor een eerlijke, vaste prijs. De vele positieve beoordelingen van onze tevreden klanten laten zien dat je bij ons verzekerd bent van de beste ervaring die je je maar kunt wensen. Taxzi.nl staat garant voor gemak, comfort en snelheid tegen aantrekkelijke tarieven, zonder verborgen kosten. Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Bestel vandaag nog een taxi Vinkeveen via het reserveringsformulier op onze website en laat ons je ervan overtuigen dat een prettige taxirit helemaal niet duur hoeft te zijn.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.