Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Mijdrecht

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Mijdrecht

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Mijdrecht

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar adres voor een taxi in Mijdrecht? Bij Taxzi.nl zit je goed! Ons jonge, ambitieuze taxibedrijf is sinds een aantal jaar gevestigd in Mijdrecht en inmiddels uitgegroeid tot dé taxidienst van de regio. Onze ervaren chauffeurs brengen je veilig, comfortabel en snel naar je bestemming, tegen de scherpste tarieven. Bovendien weet je bij ons altijd precies waar je aan toe bent; de ritprijs wordt al berekend tijdens het online boeken van je taxi.

Een taxi Mijdrecht boeken, hoe gaat dat in zijn werk?

Via het boekingsformulier op Taxzi.nl kun je heel snel en gemakkelijk een taxi Mijdrecht online reserveren. Na het invullen van de vertreklocatie, bestemming, datum en tijd krijg je meteen te zien wat de reis gaat kosten. De getoonde ritprijzen zijn altijd inclusief belastingen en worden berekend per voertuig in plaats van per persoon. Op die manier kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan, ook niet als er onverwacht iemand met je mee gaat. Betalen doe je veilig via de betaalwijze die jij het prettigst vindt en je ontvangt een bevestiging van je reservering via het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Wil je je rit wijzigen of annuleren? Dit kan gratis door even contact met ons op te nemen via 0850711871 of een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl. Daar doen we helemaal niet moeilijk over.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Waarom een taxi Mijdrecht bestellen via Taxzi.nl?

Bij Taxzi.nl vinden we dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming. Daarom doen we er alles aan om die reis zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Zo maken wij gebruik van rookvrije, luxe Mercedes-Benz taxi’s die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Bovendien werken wij uitsluitend met ervaren chauffeurs die beschikken over het CCV-diploma voor taxivervoer en alle benodigde medische keuringen. Als je een taxi Mijdrecht reserveert via Taxzi.nl dan ga je dus altijd met een veilig gevoel op reis! Ook op het gebied van punctualiteit laten onze diensten niets te wensen over. Je chauffeur kiest altijd voor de snelste route en zorgt ervoor dat je op tijd op je bestemming arriveert.

Ja, ik wil een taxi Mijdrecht reserveren!

Het maakt niet uit of je nu vanuit Mijdrecht vertrekt of juist naar Mijdrecht toe moet, met hoeveel personen je reist, hoeveel bagage je bij je hebt of wat de gewenste vertrek- of aankomsttijd is; de professionele chauffeurs van Taxzi staan voor je klaar! Als je van onze diensten gebruik maakt, dan ben je verzekerd van betrouwbaarheid, zekerheid en comfort. Gewoon zonder verborgen kosten achteraf. Want laten we even eerlijk zijn, daar zit niemand op te wachten. We hebben al vele tevreden reizigers naar hun bestemming mogen brengen en zijn ook jou graag van dienst. Probeer het gewoon eens uit en ervaar zelf de ongeëvenaarde service van Taxzi!
Mercedes bus rijdend

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.

Onze beoordelingen