Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Dordrecht

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Dordrecht

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Dordrecht

De wettelijke maximum tarieven voor taxivervoer zijn per 1 januari 2022 met 2,12 procent verhoogd. Dat is voor jou als reiziger natuurlijk niet voordelig; alsof taxiritten nog niet duur genoeg waren! Nog vervelender is dat je vaak niet weet hoeveel je aan een taxirit kwijt zult zijn, omdat er op de meter gereden wordt. Wij willen je graag laten zien dat het ook anders kan. Wanneer je kiest voor een taxi Dordrecht via Taxzi.nl, dan ben je verzekerd van transparante tarieven, professioneel taxivervoer en de beste service die je je kunt wensen.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Waarom een taxi Dordrecht bestellen bij Taxzi.nl?

Weten waar je aan toe bent scheelt enorm veel stress en frustraties. Daarom werken we bij Taxzi.nl altijd met aantrekkelijke vaste tarieven. Wanneer je online je taxi Dordrecht reserveert, wordt de ritprijs direct voor je berekend. Je kunt indien gewenst direct online afrekenen en je wordt niet achteraf met extra kosten geconfronteerd. Die zekerheid betreffende de ritprijs is echter niet de enige reden om te kiezen voor de diensten van Taxzi.nl. Ook het comfort tijdens je reis laat niets te wensen over! Je wordt opgehaald in een luxe Mercedes-Benz taxi en door een van onze professionele, toegewijde chauffeurs naar de plaats van bestemming vervoerd. De chauffeur kiest altijd de snelste route. Zo zorgen we ervoor dat jij tijdig arriveert, de ritprijs laag blijft én dat we onze CO2-uitstoot tot een minimum beperken.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Hoe kan ik een taxi Dordrecht reserveren?

Een taxi Dordrecht boeken is zo geregeld als je gebruik maakt van het reserveringsformulier op onze website. Je vult je vertrekplaats en bestemming in en selecteert het aantal personen, de datum en de gewenste vertrektijd. Op basis van deze gegevens berekenen we de ritprijs voor je. Die kun je meteen online betalen via de betaalmethode van jouw voorkeur – maar als je liever in de taxi afrekent kan dat ook! Zodra je je boeking hebt afgerond krijg je een bevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Moet je je taxi Dordrecht onverhoopt wijzigen of annuleren? Bel dan even naar 0850711871 of stuur een mailtje naar info@taxzi.nl. Het wijzigen of annuleren van je reservering is bij ons gratis.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Dordrecht boeken!

Heb je binnenkort een taxi Dordrecht nodig en wil je daarbij verzekerd zijn van een betaalbare, veilige en prettige reis? Kies dan voor de dienstverlening van Taxzi.nl! Ons jonge, dynamische bedrijf laat je graag zien dat het helemaal niet nodig is om in onzekerheid te zitten over wat je kwijt bent aan een taxirit. Onze ervaren chauffeurs brengen elke dag weer honderden reizigers veilig en comfortabel naar hun bestemming en staan ook graag klaar voor jou. Of je nu vanuit Dordrecht vertrekt of juist naar Dordrecht toe moet, wij brengen je voordelig en snel van A naar B.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.