Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Maasland

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Maasland

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Maasland

Wanneer je gebruik maakt van een taxi waar men op de meter rijdt en/of een tijdtarief hanteert, dan is het heel vervelend als je onverhoopt in de file terecht komt. Dan kan de ritprijs namelijk heel snel oplopen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Bij Taxzi vinden we dat jij als reiziger niet mag opdraaien voor hoge kosten als gevolg van vertragingen. Daarom werken we bij alle taxiritten die vooraf geboekt zijn gewoon met vaste ritprijzen. Op die manier weet je al voor vertrek wat je rit gaat kosten en wordt je niet achteraf met onnodig hoge kosten geconfronteerd. Ook voor een taxi Maasland kun je bij ons terecht!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Maasland reserveren?

Via het reserveringssysteem op Taxzi.nl kun je snel en gemakkelijk online een taxi Maasland boeken. Je vult de benodigde gegevens in, waaronder de plaats van vertrek, de bestemming, met hoeveel personen je reist, de datum en de tijd. Wil je graag meteen online betalen? Dat kan veilig en gemakkelijk via bijvoorbeeld iDeal, Apple Pay, PayPal of creditcard. Reken je liever bij de chauffeur af, dan kan dat natuurlijk ook. Na het afronden van je boeking ontvang je een bevestiging per mail. Mocht je de reservering voor een taxi Maasland tussentijds willen wijzigingen of annuleren, dan hoef je alleen maar even contact op te nemen met ons team. We zijn 24/7 bereikbaar!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Wanneer je vooraf opTaxzi.nl reserveert, rijdt je chauffeur niet op tijd of op de meter. In plaats daarvan hanteren we vaste, transparante tarieven om de ritprijs te berekenen. We doen ook niet aan verborgen kosten of toeslagen achteraf, en eventuele bagage mag gewoon gratis mee. Met andere woorden: je hebt bij ons 100% zekerheid over wat je kwijt bent voor een taxi Maasland. Die vaste ritprijzen zijn echter niet de enige reden om van onze dienstverlening gebruik te maken; ook betrouwbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met gediplomeerde chauffeurs die altijd de snelste route rijden. Zo zorgen we niet alleen dat jij keurig op tijd op je bestemming arriveert, maar ook dat we onze CO2-uitstoot tot een minimum beperken.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Maasland boeken!

Heb jij binnenkort een taxi Maasland nodig? Boek dan vandaag nog je ride via Taxzi.nl! Wanneer je vooraf bij ons reserveert dan ben je verzekerd van een vlotte, comfortabele rit, een professionele chauffeur en een betrouwbare service. Dat alles voor een vaste, betaalbare ritprijs, zonder extra kosten achteraf. En dat is eigenlijk hoe het altijd zou moeten zijn, vinden wij. We hebben al vele reizigers op een aangename, onbezorgde manier naar hun bestemming mogen vervoeren en zijn ook jou graag van dienst. Het maakt niet uit met hoeveel personen je reist, of je bagage bij je hebt of hoe laat je op je bestemming moet zijn; Taxzi staat voor je klaar!
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.