Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Vreeland

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Vreeland

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Vreeland

Reis je weleens met een taxi? Dan weet je dat de kosten van een rit al snel kunnen oplopen. Veel taxibedrijven hanteren naast het starttarief een kilometertarief, en vaak ook nog een tijdtarief. Met name dat laatste is erg ongunstig voor jou, zeker als je onverwachts vast komt te staan in het verkeer. Het meest vervelende is nog dat je pas aan bij aankomst op je bestemming weet wat je in totaal kwijt bent aan je taxirit. Bij Taxzi.nl vinden we het niet meer dan normaal om ervoor te zorgen dat onze klanten vooraf weten waar ze aan toe zijn. Daarom hanteren wij vaste tarieven en berekenen we al tijdens het reserveren de ritprijs al voor je. Ook voor een taxi Vreeland ben je bij ons aan het goede adres!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe boek ik een taxi Vreeland?

Zodra je eenmaal weet dat je een taxi Vreeland nodig hebt, kun je deze snel en gemakkelijk bestellen via het reserveringsformulier op Taxzi.nl. Alles wijst voor zich: je voert je ritgegevens in, berekent je taxiprijs en betaalt veilig online via de betaalmethode van jouw voorkeur. Na het afronden van je reservering ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Meer hoef je niet te doen! Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je plannen in de tussentijd veranderen. Dat is wat ons betreft echter geen enkel probleem. Mocht je je reservering willen aanpassen of annuleren, dan hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0850711871 of door een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan het wijzigen of annuleren van een boeking.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat mag ik verwachten van de service van Taxzi.nl?

Om te beginnen reis je bij ons altijd met een luxe Mercedes-Benz taxi, die ruim genoeg is voor jou en je reisgezelschap en eventuele bagage. Onze ervaren chauffeurs, die allemaal in het bezit zijn van het CCV-diploma voor taxivervoer, zijn altijd op tijd en staan garant voor een uitstekende service. Ze rijden altijd de snelste route. Zo zorgen we ervoor dat jij op de gewenste tijd op je bestemming arriveert en kunnen we tegelijkertijd onnodig dure en vervuilende ritten voorkomen. Op die manier dragen we ook ons steentje bij aan een betere toekomst!
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Vreeland reserveren!

Heb je op korte termijn een taxi vanuit Vreeland nodig of wil je juist naar Vreeland toe? En wil je daarbij verzekerd zijn van een comfortabele rit tegen een scherp tarief, zonder geconfronteerd te worden met onverwachte verrassingen? Reserveer dan vandaag nog je taxi Vreeland via Taxzi.nl. Onze professionele chauffeurs brengen dagelijks honderden reizigers veilig naar hun bestemming. Gewoon tegen een voordelig, transparante prijs. Ze zijn ook jou graag van dienst, ongeacht de datum, vertrektijd of het aantal personen waarmee je reist.  
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.