Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Rotterdam

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Rotterdam

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Rotterdam

Op het moment dat je weet dat je een taxi Rotterdam nodig hebt, dan rijst ongetwijfeld de vraag: “Wat gaat het me kosten?” Die onzekerheid over de ritprijs maakt het nemen van een taxi voor veel mensen een stressvolle ervaring. Dat terwijl een taxirit juist moet ontzorgen! Om die reden werken we bij Taxzi.nl met vaste tarieven, welke al tijdens het reserveren voor je berekend worden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten of toeslagen achteraf.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Rotterdam reserveren?

Heb je een taxi Rotterdam nodig, dan kun je die snel en gemakkelijk online boeken via het reserveringssysteem op Taxzi.nl. Je vult de benodigde informatie in, waaronder de vertrekplaats, de bestemming, de datum en de tijd. Daarnaast willen we graag weten uit hoeveel personen je reisgezelschap bestaat, zodat we een taxi naar je toe kunnen sturen waarin iedereen comfortabel kan zitten. Wil je meteen online betalen, dan kan dat via bijvoorbeeld iDeal, creditcard, PayPal of Apple Pay. Je mag er natuurlijk ook voor kiezen om in de taxi af te rekenen bij de chauffeur. Wil je je reservering wijzigen of annuleren? Bel of mail ons dan gerust. Aan het wijzigen of annuleren van je boeking zijn geen kosten verbonden. Dat is wel zo fijn om te weten!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Een van de belangrijkste voordelen van Taxzi.nl zijn onze transparante tarieven. Wanneer je online een taxi Rotterdam reserveert bij Taxzi, dan krijg je namelijk meteen de kosten van de rit te zien. De prijs verandert niet tijdens je rit en je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Je kunt gratis je bagage meenemen en hebt afhankelijk van met hoeveel personen je reist keuze uit vier verschillende voertuigen. En de chauffeurs? Die beschikken allemaal over het CCV-diploma voor taxivervoer en staan garant voor een prettige en veilige rit. Ze rijden altijd de snelste route, zodat jij op tijd arriveert op je bestemming. Of je nu vanuit Rotterdam vertrekt, naar Rotterdam toe moet of binnen Rotterdam zelf vervoer nodig hebt, je kunt bij ons terecht voor zowel korte als langere ritten. Ook als je een taxi naar Rotterdam Airport nodig hebt kun je van onze service gebruik maken.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Rotterdam boeken!

Wanneer je een taxi Rotterdam boekt via Taxzi.nl, dan ben je verzekerd van voor comfort, efficiëntie en punctualiteit. Laat je niet misleiden door de meter en kies voortaan voor de zekerheid van een vaste ritprijs, zonder onverwachte toeslagen achteraf. Onze betrouwbare chauffeurs brengen gezamenlijk dagelijks honderden mensen veilig naar hun plaats van bestemming. En ze staan ook graag klaar voor jou! Reserveer vandaag nog je taxirit en ervaar zelf hoe snel, makkelijk en voordelig een taxi Rotterdam kan zijn.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.