Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Spijkenisse

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Spijkenisse

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Spijkenisse

De meeste taxibedrijven hanteren een starttarief, een kilometertarief en een tijdtarief. Aan de ene kant best logisch. Aan de andere kant betekent het dat de kosten van zo’n rit behoorlijk kunnen oplopen wanneer je vast komt te staan in het verkeer of de chauffeur vanwege wegwerkzaamheden moet omrijden. Erg vervelend, zeker omdat dit situaties zijn waar jij niets aan kunt doen. Daarom pakken we het bij Taxzi.nl anders aan. Wij berekenen vooraf de ritprijs voor je. Zonder extra kosten achteraf. Zo weet je al voor vertrek wat je kwijt bent, in plaats van pas bij aankomst op je bestemming. Ook als je een taxi Spijkenisse nodig hebt zijn wij je graag van dienst!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Spijkenisse reserveren?

Via het online reserveringsformulier op Taxzi.nl boek je heel eenvoudig een taxi Spijkenisse. We hebben een aantal basisgegevens van je nodig, waaronder de plaats van vertrek, waar je heen moet, wanneer en hoe laat je wil vertrekken. Mocht je meerdere mensen, speciale bagage, een huisdier of een rolstoel mee willen nemen, laat dit dan vooraf even aan ons weten. Op die manier kunnen wij zorgen dat er een geschikte taxi voor je klaarstaat. Na het berekenen van de ritprijs kun je deze meteen online afrekenen, maar je mag het bedrag ook in de taxi voldoen. Dat bepaal je gewoon zelf! Wil je je reservering wijzigen of annuleren, dan kan dat door telefonisch of per mail contact op te nemen met ons team.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Taxzi is een jong en ambitieus taxibedrijf dat het net even anders aanpakt dan andere taxidiensten. Wij werken namelijk met vaste tarieven, dus je weet vooraf wat de ritprijs is. Ook goed om te weten: aan het wijzigen of annuleren van je reservering zijn geen kosten verbonden. Er zijn echter nog meer redenen om voor onze dienstverlening te kiezen. Onze luxe Mercedes-Benz taxi’s bijvoorbeeld. Daarmee ben je altijd verzekerd van een comfortabele rit. Vanzelfsprekend beschikken al onze chauffeurs over het CCV-diploma voor taxivervoer en de benodigde medische keuringen. Wel zo fijn om te weten, nietwaar?
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Spijkenisse boeken!

Eenvoudig online reserveren, zekerheid betreffende de ritprijs en niet te vergeten een ongeëvenaarde service. Dat is wat je mag verwachten wanneer je een taxi Spijkenisse boekt bij Taxzi.nl! Wij vinden dat gebruik maken van een taxidienst geen stress mag veroorzaken. Integendeel. Wij willen juist jouw stress en zorgen wegnemen door je op een snelle en aangename manier naar de plaats van bestemming te brengen. Jouw comfort is prioriteit nummer één voor ons, zo simpel is het. We hebben al vele tevreden reizigers van A naar B mogen brengen, en zij zijn al overtuigd. Dus waar wacht je nog op? Reserveer vandaag je taxi Spijkenisse en ontdek zelf de voordelen van Taxzi.nl!
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.