Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Abcoude

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Abcoude

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Abcoude

Je hebt het ongetwijfeld weleens meegemaakt. Noodgedwongen een taxi moeten bestellen, om er aan het einde van de rit achter te komen dat je veel meer geld kwijt bent dan je verwacht had. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig kan het ook anders. Via Taxzi.nl kun je eenvoudig online een taxi reserveren. Je krijgt direct een berekening van de ritprijs te zien, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent wat betreft de kosten. Betalen doe je zoals jij dat prettig vindt, vooraf of ter plekke. Ook voor een taxi in Abcoude en omstreken ben je bij Taxzi.nl aan het goede adres!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Abcoude boeken?

Via het reserveringsformulier op onze website kun je snel en gemakkelijk een taxi Abcoude boeken. Je vult in waar je wilt worden opgehaald en waar je naartoe moet en welk type taxi je voorkeur heeft. Vervolgens selecteer je de datum, de tijd en de gewenste betaalwijze. Wanneer je op ‘Bereken ritprijs’ klikt krijg je direct te zien wat de rit zal gaan kosten. Tot slot vul je je naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventuele opmerkingen in. Na het reserveren van een taxi Abcoude ontvang je via het door jou opgegeven e-mailadres een bevestiging van ons. Makkelijker wordt het niet! Mocht je je reservering voor een taxi Abcoude onverhoopt moeten wijzigen of annuleren, dan is dat geen enkel probleem; je hoeft alleen maar even te bellen naar 0850711871 of een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat mag ik verwachten als ik een taxi Abcoude boek via Taxzi.nl?

Als je een taxi Abcoude reserveert via Taxzi.nl, dan ben je verzekerd van een betaalbare, onbezorgde en prettige rit. De chauffeurs van Taxzi.nl zijn ervaren professionals die alle vereiste medische keuringen hebben behaald en beschikken over het CCV-diploma voor taxivervoer. Ook onze taxi’s zelf laten niets te wensen over. Het zijn moderne Mercedes-Benz modellen waar niet in gerookt wordt en die voorzien zijn van alle gemakken die je van een hoogwaardige taxidienst mag verwachten. Jouw comfort tijdens je reis is onze prioriteit!
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Abcoude reserveren!

Heb je een taxi Abcoude nodig en wil je je nergens zorgen over hoeven maken? Reserveer dan vandaag nog via Taxzi.nl en maak gebruik van onze uitstekende service! Je weet van tevoren precies wat je kunt verwachten met betrekking tot de ritprijs en bent verzekerd van een comfortabele rit en een tijdige aankomst op je bestemming. Al honderdduizenden tevreden klanten zijn je voor gegaan. En als we hun beoordelingen mogen geloven, vertrouwen zij elke keer weer op de diensten van Taxzi.nl. Reden genoeg om het zelf gewoon eens uit te proberen, nietwaar? We hopen je spoedig van dienst te mogen zijn – of dat nu voor een taxi Abcoude of elders is.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.