Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Loosdrecht

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Loosdrecht

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Loosdrecht

Heb je een taxi Loosdrecht nodig? Dan kies je vanzelfsprekend niet voor de eerste de beste taxidienst. Je wilt immers wel verzekerd zijn van een goede service. Daarnaast is het wel zo prettig als je van tevoren weet wat de kosten van de ritprijs zijn. “Maar dat kun je toch niet van tevoren weten?” vraag je je wellicht af. Dat kan wel als je kiest voor Taxzi.nl! Bij ons kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Je reserveert snel en gemakkelijk je taxi in Loosdrecht online en krijgt meteen te zien wat de kosten van de rit zijn. Bovendien profiteer je bij ons altijd van bijzonder scherpe tarieven.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Een taxi Loosdrecht boeken, hoe werkt dat?

Via het reserveringsformulier op Taxzi.nl bestel je binnen enkele minuten een taxi in Loosdrecht. Je geeft de vertreklocatie en bestemming op, plus het aantal personen, de datum en de tijd. Door onderaan de pagina op ‘Bereken ritprijs’ te klikken zie je direct wat de rit zal gaan kosten. Na het afronden van je reservering ontvang je een bevestiging per mail. Wil je je iets wijzigen? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0850711871 of een mailtje sturen naar info@taxzi.nl. Aan het wijzigen of annuleren van je reservering zijn overigens geen kosten verbonden. Dat is wel zo fijn om te weten.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Als er iets is dat je dag kan verpesten, dan is het wel een dure taxirit. Als je een taxi Loosdrecht reserveert via Taxzi.nl, dan hoef je je daar gelukkig geen zorgen over te maken. Je krijgt namelijk al tijdens het boeken van je taxirit te zien wat je precies kwijt bent. Taxzi biedt echter nog meer voordelen ten opzichte van andere taxibedrijven. Zo hechten wij veel waarde aan punctualiteit. Wanneer je minimaal 24 uur van tevoren je taxi Loosdrecht reserveert via onze website, dan streven onze chauffeurs ernaar om je binnen 15 minuten na het instappen naar je bestemming te brengen. Indien dit niet lukt, dan betalen wij de rit voor je (met uitzondering van feestdagen en verhindering door externe invloeden). Dat is de service van Taxzi!
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Loosdrecht reserveren!

Van A naar B reizen hoeft helemaal geen stressvolle ervaring te zijn. Wanneer je kiest voor de diensten van Taxzi, dan ben je verzekerd van een ervaren chauffeur en een veilige, comfortabele en zorgeloze rit in een luxe Mercedes-Benz. Gewoon tegen een vaste en betaalbare prijs.  Het maakt niet uit waar je bent of waar je heen moet. Met Taxzi heb je altijd een vertrouwde taxidienst waar je op terug kunt vallen. Ben je inmiddels overtuigd door de voordelen? Boek dan vandaag nog jouw taxi Loosdrecht via het reserveringsformulier op onze website en ontdek hoeveel verschil een betrouwbare en transparante werkwijze kunnen maken.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.