Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Hoogvliet

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Hoogvliet

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Hoogvliet

Een taxi bestellen is iets dat veel mensen als een risicovolle onderneming beschouwen. De meeste taxibedrijven hanteren immers kilometerprijzen en tijdtarieven, waardoor je pas bij aankomst op je bestemming weet wat je moet betalen. Zelfs als je vooraf om een indicatie van de ritprijs vraagt, bestaat er altijd dat je achteraf meer kwijt bent – soms veel meer. Bijvoorbeeld omdat de chauffeur moest omrijden of omdat jullie vast kwamen te staan in het verkeer. Bij Taxzi vinden we dat onze reizigers niet de dupe mogen zijn van onvoorziene situaties. Daarom hanteren we voor vooraf geboekte ritten gewoon een vaste prijs. Ook als je een taxi Hoogvliet bij ons reserveert, weet je altijd waar je aan toe bent.  
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Hoogvliet reserveren?

Via het online boekingsformulier op Taxzi.nl kun je binnen slechts twee minuten een taxi Hoogvliet reserveren. Na het invullen van de plaats van vertrek, de bestemming, de datum en de tijd kun je meteen de ritprijs berekenen. Het weergegeven bedrag is all-in, dus inclusief belastingen. Bovendien is de berekening niet per persoon maar per voertuig. Dus mocht er onverwacht iemand met me mee willen reizen, dan blijft de ritprijs gewoon hetzelfde. Betalen kun je overigens direct online doen, via iDeal of een van de andere betaalmethodes. Zodra je de reservering hebt voltooid sturen we een bevestiging per mail. Wil je je taxi Hoogvliet tussentijds wijzigen of annuleren? Dat is geen enkel probleem. Je hoeft ons alleen maar even te bellen of een mailtje te sturen.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Onze transparante tarieven en vaste ritprijzen zijn niet de enige reden om een taxi Hoogvliet te reserveren via Taxzi. Ook onze dienstverlening zelf laat niets te wensen over. Afhankelijk van het aantal personen waaruit je reisgezelschap bestaat is er keuze uit vier verschillende soorten taxi’s, die stuk voor stuk van alle moderne gemakken voorzien zijn. Onze Taxzi chauffeurs zijn allemaal gediplomeerd en hebben vanzelfsprekend alle medische keuringen doorstaan. Je chauffeur kiest overigens altijd de snelste route om ervoor te zorgen dat jij op de geplande tijd op je plaats van bestemming arriveert.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Hoogvliet boeken!

Gemakkelijk online reserveren, 100% zekerheid over de ritprijs en niet te vergeten de beste service die je je kunt wensen. Dat is wat je kunt verwachten wanneer je een taxi Hoogvliet boekt via Taxzi.nl.
Er zijn al genoeg onzekerheden in het leven; waarom zou je blauw betalen aan een last minute taxidienst als je ook gewoon verzekerd kunt zijn van een vaste ritprijs? De vele reizigers die wij reeds hebben mogen vervoeren zijn erg positief over onze dienstverlening en willen niet anders meer. Boek daarom vandaag nog je taxi Hoogvliet via onze website en ervaar zelf hoe fijn het is om te weten waar je aan toe bent.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.