Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Rhoon

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Rhoon

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Rhoon

Veel mensen proberen te voorkomen dat ze gebruik moeten maken van een taxi. Dat heeft vooral te maken met de absurd hoge tarieven die veel taxibedrijven hanteren – en misschien nog wel meer met het feit dat je in de meeste gevallen niet van tevoren weet wat zo’n rit je uiteindelijk gaat kosten. Bij Taxzi pakken we het anders aan. Als je bij ons vooraf je taxi Rhoon reserveert, profiteer je niet alleen van extra lage tarieven, we berekenen ook vooraf de ritprijs voor je. Die verandert niet tijdens de rit, ook niet als er bijvoorbeeld sprake is van file of een omleiding. Je weet bij ons dus altijd wat je mag verwachten met betrekking tot de kosten van je taxirit. Dat geeft een gerust gevoel!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Rhoon reserveren?

Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van Taxzi, dan kun je snel en gemakkelijk vooraf je taxi Rhoon reserveren via onze website. Na het invullen van de noodzakelijke gegevens kun je de ritprijs berekenen. Die kun je indien gewenst meteen betalen via iDeal, Apple Pay, PayPal, Visa, Mastercard of American Express, maar in de taxi afrekenen kan ook. We sturen altijd een bevestiging van je reservering naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Aan het wijzigen of annuleren van je boeking, wat je zowel telefonisch als per mail kunt doen, zijn bij ons overigens geen kosten verbonden. Dat is wel zo fijn om te weten!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Behalve die zekerheid met betrekking tot de kosten van je taxi Rhoon zijn er nog meer redenen om gebruik te maken van de dienstverlening van Taxzi. Zo werken we uitsluitend met professionele chauffeurs die in het bezit zijn van het CCV-diploma voor taxivervoer en bieden we keuze uit vier verschillende voertuigen. Op die manier kunnen we altijd een comfortabele rit faciliteren, ongeacht met hoeveel personen je reist of hoeveel bagage je bij je hebt. Het maakt niet uit of het nu gaat om een korte of juist een langere rit, we staan graag voor je klaar!

Ja, ik wil een taxi Rhoon boeken!

Eenvoudig online reserveren. De voordeligste tarieven. Een ritprijs die vast staat en niet tijdens de rit verandert. Dat is wat je mag verwachten wanneer je een taxi Rhoon reserveert bij Taxzi. Laat je niet misleiden door valse beloftes, om bij aankomst op je bestemming met absurde toeslagen geconfronteerd te worden. Dergelijke onzekerheden zorgen alleen maar voor stress, terwijl het gebruik van een taxi juist zou moeten ontzorgen. Dat is in elk geval hoe wij erover denken. Bestel vandaag nog een taxi Rhoon via Taxzi.nl en laat ons je overtuigen van onze dienstverlening.
Heb je specifieke wensen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust even contact op. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar om je vragen te beantwoorden.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.