Bestel uw taxi

Maarssen

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Maarssen

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Maarssen

Wil jij veilig, comfortabel en snel van A naar B vervoerd worden, maar daar niet liever te veel voor betalen? Dan ben je bij Taxzi.nl aan het juiste adres! Als jong en ambitieus taxibedrijf onderscheiden wij ons van andere vervoersdiensten door onze transparante werkwijze. Een taxi boeken doe je gemakkelijk online en je krijgt meteen de ritprijs te zien. Ook als je een taxi Maarssen nodig hebt kun je bij ons terecht. Reserveer snel en gemakkelijk online en ervaar zelf hoe prettig en betaalbaar een taxirit kan zijn.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Een taxi Maarssen reserveren, hoe werkt dat?

Via het reserveringsformulier op Taxzi.nl boek je eenvoudig jouw taxirit van of naar Maarssen. Na het invullen van de benodigde informatie krijg je meteen de kosten van de ritprijs te zien. Die wordt altijd berekend per rit en is dus niet afhankelijk van het aantal personen of hoeveel bagage je bij je hebt. Betalen doe je altijd in een beveiligde omgeving, via iDeal, Apple Pay, PayPal of creditcard. Contant in de taxi betalen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Je ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Mocht je je taxirit na het reserveren willen annuleren of wijzigingen, dan hoef je ons alleen maar even te bellen. Kortom, een taxi Maarssen reserveren is zo geregeld via Taxzi.nl!
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Waarom kiezen voor de diensten van Taxzi.nl?

Wanneer je een taxi Maarssen reserveert via Taxzi.nl, dan profiteer je van veel voordelen. Om te beginnen ben je bij ons altijd verzekerd van een comfortabele rit in een luxe en moderne Mercedes-Benz en een vriendelijke chauffeur die graag met je meedenkt om jou de best mogelijke service te bieden. Onze chauffeurs, die allemaal over alle benodigde certificeringen beschikken, kiezen altijd de snelste route naar je bestemming om ervoor te zorgen dat jij op de geplande tijd aankomt. En omdat je al tijdens het reserveren de ritprijs te zien krijgt, weet je precies wat je van de kosten kunt verwachten. Op die manier kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan en kun je met een gerust hart op reis. Die transparante werkwijze is een van de primaire elementen waarmee wij ons van andere taxibedrijven onderscheiden.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Maarssen boeken!

Heb je een taxi Maarssen nodig? Het waar en wanneer maakt voor ons niets uit. Onze betrouwbare chauffeurs brengen je veilig, comfortabel en snel naar je bestemming. Ongeacht hoe laat je wilt vertrekken of hoe laat je ergens moet zijn. Gewoon voor een betaalbare, vaste prijs, zonder onverwachte kosten. Dat is wat ons betreft hoe het er altijd aan toe zou moeten gaan; we worden in het leven immers al met meer dan genoeg onzekerheden geconfronteerd. Reserveer vandaag nog jouw taxi Maarssen via Taxzi.nl en probeer het gewoon eens uit. De kans is groot dat je daarna nooit meer anders wilt!
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.