Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Schiedam

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Schiedam

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Schiedam

Heb je weleens een taxi moeten nemen om er bij aankomst op je bestemming achter te komen dat je niet genoeg contant geld bij je had? Heel vervelend! Gelukkig hoef je dergelijke praktijken bij Taxzi.nl niet te verwachten. Wij hanteren namelijk vaste tarieven en berekenen vooraf je ritprijs. Betalen doe je veilig online of in de taxi, afhankelijk van wat je zelf prettig vindt. Zekerheid, transparantie én een goede service. Dat is waar we voor staan bij Taxzi.nl! Heb je bijvoorbeeld een taxi Schiedam nodig? Die kun je heel gemakkelijk online reserveren.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Schiedam reserveren?

Om een taxi Schiedam te boeken hoef je alleen maar het reserveringsformulier op Taxzi.nl in te vullen en te versturen. Om de ritprijs te kunnen berekenen hebben we wat informatie van je nodig, waaronder de plaats van vertrek, de bestemming, de datum en de tijd. Om ervoor te zorgen dat we het juiste type taxi naar je toe kunnen sturen, vragen we ook om het aantal personen waarmee je reist. Door op ‘Bereken ritprijs’ te klikken zie je meteen wat je taxi Schiedam gaat kosten. Na het versturen van je reservering ontvang je van ons een bevestiging in je mailbox. Mocht je iets aan je reservering willen wijzigen, zoals de vertrektijd of het aantal personen dat met je meereist, dan hoef je alleen maar eventjes contact met ons op te nemen. Dat geldt ook voor als je je taxirit onverhoopt moet annuleren.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Alleen al het feit dat je bij ons van tevoren weet wat je taxirit gaat kosten, blijkt voor veel van onze klanten reden genoeg om steeds weer voor Taxzi.nl te kiezen. Maar onze trouwe klanten kunnen je vertellen dat er nog meer voordelen aan onze dienstverlening verbonden zijn. Zo rekenen wij geen extra toeslag voor je bagage, betaal je per rit in plaats van per persoon en kun je je reservering kosteloos wijzingen of annuleren als dat nodig is. Bestel je een taxi Schiedam via Taxzi.nl, dan ben je verzekerd van gemakkelijk online reserveren en betalen en comfortabel reizen in een van onze luxe Mercedes-Benz taxi’s.
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Schiedam boeken!

Heb jij binnenkort een taxi Schiedam nodig? Laat je dan niet benadelen doordat je taxi (volledig buiten jouw macht om) in de file terecht komt, waardoor je achteraf geconfronteerd wordt met veel hogere kosten dan je geanticipeerd had. Kies in plaats daarvan voor Taxzi.nl en de zekerheid van een vaste ritprijs, die je kunt afrekenen zoals jij dat prettig vindt. Of het nu gaat om een transfer van of naar het vliegveld, een zakelijke rit of een veilige thuiskomst na een avondje uit, de betrouwbare chauffeurs van onze taxidienst staan altijd voor je klaar.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.