Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Capelle aan den IJssel

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Capelle aan den Ijsel

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Capelle aan den IJssel

Weten waar je aan toe bent is altijd prettig. Dat geldt ook als je een taxi nodig hebt. Tal van taxidiensten rijden op de meter, wat betekent dat je pas aan het einde van de rit weet hoeveel je kwijt bent. Bij Taxzi.nl pakken we het anders aan. Wij houden van transparantie en hanteren daarom vaste tarieven, welke we voorafgaand aan de rit voor je berekenen. Wel zo prettig!
Ook voor het bestellen van een taxi Capelle aan den IJssel ben je bij Taxzi.nl aan het juiste adres.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Capelle aan den IJssel reserveren?

Een taxi Capelle aan den IJssel boeken? Dat is met een paar muisklikken geregeld bij Taxzi.nl! Na het invullen van het reserveringsformulier krijg je direct de ritprijs te zien. Je kunt veilig online betalen of afrekenen in de taxi, net wat je zelf prettig vindt. Na het afronden van je reservering sturen we je nog een bevestiging per mail. Wil je daarna iets wijzigen of ben je om wat voor reden dan ook genoodzaakt je taxi Capelle aan den IJssel te annuleren? Dan hoef je alleen maar even contact op te nemen met ons team. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Aan wijzigingen en annuleringen zijn geen kosten verbonden.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

Wanneer je kiest voor Taxzi.nl, dan kun je op basis van onder andere je vertrekplaats en bestemming direct online de ritprijs berekenen. Alle kosten zijn bij die ritprijs inbegrepen, dus je hoeft geen extra toeslagen achteraf te verwachten. Op die manier weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je ride! Die zekerheid met betrekking tot de kosten van je vervoer is echter niet de enige reden dat onze klanten steeds weer van onze diensten gebruik maken. Ook onze service laat niets te wensen over. Onze ervaren chauffeurs beschikken allemaal over het CCV-diploma voor taxivervoer en kiezen altijd de snelste route, zodat je tijdig op je bestemming arriveert. Daarnaast is er, afhankelijk van met hoeveel personen je reist, keuze uit verschillende luxe voertuigen. Krap zitten is er bij ons niet bij!
Mercedes bus rijdend

Hoe kan ik een taxi Capelle aan den IJssel reserveren?

Ben je inmiddels overtuigd van de voordelen die wij te bieden hebben? Boek dan vandaag nog jouw taxi Capelle aan den IJssel via Taxzi.nl en profiteer van onze betaalbare tarieven en uitstekende service. We hebben de afgelopen jaren al honderdduizenden reizigers veilig, voordelig en comfortabel naar hun bestemming gebracht en zij komen niet voor niets steeds weer bij ons terug. Waarom zou je gebruik maken van onnodig dure taxi’s als het ook gewoon voor een vaste lage prijs kan? Als je een keer van onze diensten gebruik hebt gemaakt wil je waarschijnlijk niet anders meer!
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.