Vul hier uw ritgegevens in

Waar u ook naar toe wilt, Taxzi brengt u.

Taxi Ridderkerk

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 5.0 op

Google

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Bestel uw taxi

Ridderskerk

Keuze uit (luxe) auto, stationwagen of (luxe) bus.

Onze reizigers waarderen ons gemiddeld een 4,7 op

Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Gratis annuleren en wijzigen
Altijd een privé-taxi
Gratis baggage mee
Online betalen
Duidelijke prijzen
Bereken gemakkelijk uw ritprijs en weet precies wat de prijs is. Vaste tarieven zonder verassingen.
Overal in Nederland
U reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en Belgie.
Betrouwbaar
Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor U klaar.
Taxzi approves

Taxi Ridderkerk

Taxi’s hebben over het algemeen best een slechte reputatie. Dure ritten, onzekerheid en chauffeurs wiens rijvaardigheden nogal eens te wensen overlaten. Bij Taxzi.nl wisten we al vanaf het begin dat we het anders wilden gaan aanpakken. Inmiddels kunnen we vol trots zeggen dat we daar in zijn geslaagd! Ben jij op zoek naar een goedkope taxi Ridderkerk? Wanneer je kiest voor de diensten van Taxzi.nl dan ben je altijd verzekerd van een vaste ritprijs, die je eenvoudig vooraf kunt betalen. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent. Wat ons betreft is dat gewoon zoals het hoort.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar

Hoe kan ik een taxi Ridderkerk reserveren?

Heb je een taxi Ridderkerk nodig, dan kun je die gemakkelijk van tevoren online boeken. Dat is met een paar muisklikken geregeld. Je gaat naar het reserveringsformulier op onze site en voert je ritgegevens in. Vervolgens kun je meteen je taxiprijs berekenen. Het is aan jou of je meteen online wilt betalen of dat je liever in de taxi afrekent. Je weet in elk geval altijd wat je van de kosten van je vervoer mag verwachten! We sturen een bevestiging van je boeking naar het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht er iets tussenkomen waardoor je je reservering moet wijzigen of annuleren, dan is dat overigens geen probleem. Je hoeft in dat geval alleen maar contact op te nemen met ons team. Dit kan telefonisch via 085 – 071 1871 of door een mailtje te sturen naar info@taxzi.nl.
Twee Taxzi Mercedes bussen naast elkaar
Taxzi personeel

Wat zijn de voordelen van Taxzi.nl?

De voordelige tarieven en transparantie met betrekking tot de ritprijs zijn niet de enige reden om een taxi Ridderkerk te boeken via Taxzi.nl. Wanneer je minimaal 24 uur van tevoren een taxi Ridderkerk bij ons reserveert, streven wij ernaar om je binnen 15 minuten naar je bestemming te brengen. Onze chauffeurs kiezen altijd voor de snelste route. Op die manier zorgen we ervoor dat jij op tijd op je bestemming aankomt én voorkomen we dat we onnodige kilometers rijden. Bij Taxzi.nl staan we voor comfort, efficiëntie en betaalbaarheid!
Mercedes bus rijdend

Ja, ik wil een taxi Ridderkerk boeken!

Taxzi.nl is een ambitieus en uniek taxibedrijf dat de laatste jaren heeft bewezen dat het bestellen van een taxi ook gewoon voordelig kan. Zonder gedoe of onverwachte kosten achteraf. Kortom, wil je een taxi Ridderkerk boeken en daarbij verzekerd zijn van een vlotte en comfortabele rit, een vaste prijs en een goede service? Reserveer dan meteen je ride op Taxzi.nl. Het maakt niet uit of het nu om een korte of een lange rit gaat, dat je vanuit Ridderkerk vertrekt of dat je naar Ridderkerk toe moet. Onze professionele en betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd komt waar je moet zijn en je nooit meer te veel voor een taxi hoeft te betalen.
Mercedes bus rijdend

Onze beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een rit?

Bovenaan het scherm bevindt zich een bestelformulier. Hier kunt u uw ophaal- en bestemmingsgegevens invoeren en eventueel een retour bestellen. Hier zal dan ook de prijs van de rit verschijnen.

Zijn huisdieren mogelijk om mee te nemen?

Huisdieren zijn zeker toegestaan! Vermeld dit wel eventjes bij de chauffeur.

Hoe lang van te voren moet ik een rit boeken?

U kunt 24 uur per dag in heel Nederland online een rit boeken. Indien er geen chauffeur beschikbaar is, wordt uw boeking kosteloos geannuleerd.

Ik ben te laat voor mijn taxirit. En nu?

Het kan gebeuren dat u een keertje te laat bent. Onze chauffeurs wachten tot tenminste tien minuten na het afgesproken tijdstip. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk om de chauffeur op de hoogte te stellen.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Dat kan zeker! U kunt een taxi boeken via het nummer 085 - 0711 1871.

Hoe weet ik de prijs van mijn gewenste rit?

Vul je ophaal- en bestemmingsadres in. Klik vervolgens op ‘Bereken ritprijs’ en de ritprijs zal in beeld verschijnen.